Metalac - Dunav (foto: Đorđe Đoković)
Metalac - Dunav (foto: Đorđe Đoković)
10.02.2018, 23:40

Dunav "plitak" za Valjevce

č: | fb:
Metalac je pobedio u Valjevu Dunav iz Starih Banovaca u Sremu sa 94:77 (28:18, 30:18, 18:24, 18:17) u 18. kolu KLS pred finalni turnir Kupa Koraća u Nišu (15-18. februara) na kojem valjevski košarkaši igraju prvu utakmicu, uz TV prenos, protiv FMP-a iz Železnika, a pobednik čeka boljeg iz susreta Crvena zvezda - Borac (Čačak). U drugom delu žeba igraju Partizan - Zlatibor i Mega - Dynamic. 
 
Vasić u prodoru

Vasić u prodoru (Foto: Đorđe Đoković)

Šut Stamenića

Šut Stamenića (Foto: Đorđe Đoković)

Metalac je večeras posao završio u prva dva produžetka, pa se na "veliki odmor" otišlo sa bedostižnih 58:36 za Valjevce. Trener Poček je vrteo u igri više igrača no obično, a novalija Pavlović dobio je priliku u poslednja tri minuta, dok se na parketu našao i oporavljeni centar Vraneš.
 
 
Valjevci su popravili odbranu pa Nikolić i Mitroić, odnosno Zorčić i Vuković, nisu imali uobičajeni učink. A bez njih Dunav je "plitak" za iole ozbiljnog protivnika. Ravnopravna gra u nastavku nije imala efekta na konačan ishod utakmice.
 
Šut Mikulića

Šut Mikulića (Foto: Đorđe Đoković)

 

Šut Krstovića

Šut Krstovića (Foto: Đorđe Đoković)

 
Metalac: Stamenić 9, Turbić, Đekić, Čolović, Krstović 16, Vasić 8, Marojević 2, Đukanović 11, Đukanović 20, Kaplanović 24, Vraneš 4, Pavlović.
 
Kod Dunava Mitrović i Vuković dali su po 14, Nikolić i Klještan po 12, Zorčić 9, aDespotović 10 koševa.
 
 
Posle Kupa Koraća, u 19. kolu, Metalac igra protiv Mladosti u Zemunu.
Zakucavanje Kaplanovića

Zakucavanje Kaplanovića (Foto: Đorđe Đoković)

 
 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 9 sati 33 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 12 sati 22 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.