VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (arhiva) (foto: VK Valjevo)
04.03.2018, 20:15

Presudila treća četvrtina

č: | fb:
Na večerašnjem gostovanju u Šibeniku valjevski vaterpolisti poraženi su od domaćeg Solarisa rezultatom 10:17 (4:4, 2:3, 1:7, 3:3) u 14. kolu Regionalne A-2 lige. Utakmica je bila zakazana za sinoć ali je pomerena zbog vremenskih (ne)prilika na putevima od Valjeva do Šibenika u Hrvatskoj.
 
 
Mada je Solaris klub sa daleko većom tradicijom iz vremena SFRJ odluka je pala u trećoj četvrtini koju su Valjevci posle 0:6 izgubili sa 1:7. To se, uostalom, vidi i po kretanju rezultata, a gosti imaju ozbiljnih primedbi na način suđenja hrvatskih arbitara Gavrilovića i Prančića posebno pri dosuđivanju prekršaja i isključenja. U jednom trenutku, prema viđenom na sajtu Lige, isdpalo je kao da silno pojačani Solaris igra odbranu na reprezentativnom nivou, dok Valjevci "krljaju" i zarađuju isključenja!
 
 
Evo i statistike - šut na strani Solarisa, kao i realizacija igrača više, te osvojene i izgubljene lopte. Domaći golman bio je uspešniji od Brakočevića i Spasojevića, akada je meč rezultatski "prelomljen" prekršaji su ujednačeni 16-12 za VK Valjevo. Na kraju sa po tri prekršaja isključeni su Marković i Matović, odnosno Štrkalj i Nimac. To je domaćinsko, tobož mangupsko suđenje!
 
 
Golove za gost postigli su Stanić 3, Panajotović, Radulović i Matović po 2, te Gligorijević 1. Nisu igrali Rackov i Đorđević. Najefikasniji u Solarisu bili su Petković i Vlahović sa po 4 gola.
 
 
U 15. kolu, VK Valjevo ponovo gostuje, ovoga puta Medveščaku u Zagrebu.
 
 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 2 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara