VK Valjevo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
VK Valjevo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
13.04.2018, 20:32

Valjevci bolji od Nišlija

č: | fb:
U 3. kolu SLS, večeras u Petnici, Nišlije su pobeđene sa 14:11 (3:2, 3:3, 3:1, 5:5). Na taj način VK Valjevo prekinulo je "post" u susretima sa Naisom posle poraza u prvenstvu i Kupu Srbije.
 
 
Domaći su odigrali vrlo dobro, posebno u trećoj četvrtini kada je stvorena razlika, pa pokušaji gostiju da eventualnim pritiskom na sudije preokrenu rezultat nisu urodili plodom jer se arbitri Golijanin i Putniković nisu dali "ubediti". 
 
 
Igrao je i centar Radulović, Brakočević je branio celu utakmicu, a strelci za domaće bili su Panajotović 4, Marković 3, Matović i Bosić po 2, te Stanić, Rackov i Filipović po 1.
 
 
Najefikasniji kod Nišlija bili su Šilj sa 5, odnosno Bolović i Omerović sa po 2 gola.
 
 
U 4. kolu, gost Valjevaca u Petnici biće Šapčani, novi članovi Regionalne A-1 lige, koji su u baražu za popunu bili bolji od Budvana.
 
 
SLS se završava 6. juna, a VK Valjevo je zamenom domaćinstava obezbedilo da sve utakmice na domaćem bazenu, koje je odredio žreb, odigraju do 8. maja, kada se skida balon nad olimpijskim bazenom.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 21 sati 18 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 23 sati 55 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara