VK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
VK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
21.04.2018, 21:46

Šapčani se "provukli" u Petnici

č: | fb:
U 4. kolu SLS, večeras u Petnici, vodeći Šapčani pobedil su Valjevce sa 17:13 (4:1, 5:3, 3:3, 5:6). Gost su novi članovi Regionalne A-1 lige pošto su u baražu dobili Budvane, a protiv Valjevaca ne znaju za poraz. Ipak, večeras su se namučili, provukli čak.
 
 
"Četiri puta nismo realzovali igrača više i situacijama kada smo se rezultatski mogli primaći na samo gol razlike i tu je utakmica rešena", rekao je Kolubarskm.ts pomoćni trener Srđan Marković.
 
 
VK Valjevo je bilo kompletno, ton igri u napadu davali su Rackov sa 4 i Radulović sa 2 gola. Po dva gola postigli su još Marković, Matović i Bosić, dok se u strelce jednom upisao i Filipović. Najefikasniji kod Šapčana bili su Trkulja sa 6 i Velkić sa 3 gola.
 
 
Valevci imaju tri osvojena boda do sada. 
 
 
U 5. kolu dočekuju Partizan, koji je u 3. kolu pobedio Zvezdu i pokazao da neće lako dati titulu ali tu su u trci i Šapčani. Potom do kraja prvog dela i skidanja balona u Petnici domaćin su još Kragujevčanima i Zemunicma, a u drugom delu SLS sve utakmice igraće kao gosti.
 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 9 sati 44 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 12 sati 33 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.