Poeni Kaplanovića (foto: Đorđe Đoković)
Poeni Kaplanovića (foto: Đorđe Đoković)
22.04.2018, 19:17

Dynamicu "treća sreća"

č: | fb:
U 2. kolu B grupe SLS, večras u Valjevu, Metalac je poražen od beogradskog Dynamica rezultatom 74:93 (15:20, 22:20, 17:28, 20:25) i na taj način revanširao se Metalcu za dva poraza u ovoj sezoni od kojih je drugi, ovde u Valjevo, bio u dramatičnoj završnici.
 
Pokazala su se oprvadanim strahovanja trenera Mike Počeka da nijednu ekipu nije lako dobiti tri puta za redom, pa je "Muta" Nikolić konačno trijumfovao protiv Počeka.
Polaganje Đukanovića

Polaganje Đukanovića (Foto: Đorđe Đoković)

 
Vasić u prodoru

Vasić u prodoru (Foto: Đorđe Đoković)

 
Pobeda gostiju mogla je biti i ubeljivija jer su u finišu utakmice vodili i sa 20 poena prednosti, a domaćima je nedostajao povređeni Krstović, veteran koji je dosta značio, a obnovio je povredu lista noge. Pavlović ga je odlično zamenio i pokazao da ume da bude i dobar napadač, a ne samo zahvalan odbrambeni igrač. 
 
 
To je, uz ostalo, bilo i za očekivati s obzirom na to da je od novajlija najduže sa ekipom. Kao i centar Zekavičić, koji je imao poseban motiv jer je "najuren" iz Dynamica posle poraza u Valjevu. Dobijen je Zekavičić ali je košgeterski pao Kaplanović, a činilo se da će biti dobar tandem.
Zekavičić ispod koša gostiju

Zekavičić ispod koša gostiju (Foto: Đorđe Đoković)

 

Polaganje Nerandžića

Polaganje Nerandžića (Foto: Đorđe Đoković)

 
Posle egal prvog poluvremena, utakmica je rezultatski rešena u trećoj deonici, da su gosti, zahvaljujući "dužoj klupi" i uigranijem sastavu obezbedili razilku, koju su ovoga puta znalački sačuvali do kraja. Trener Nikolić je odlično podelio minutažu, dobro menjao i na kraju imao razloga za radovanje.
 
 
Koševe za Metalac postigli su Vasić 8, Đukanović 11, Zekavičić 17, Nerandžić 3, Pavlović 23, Mikulić 6, Kaplanović 4, Matić 2. Najefikasniji kod gostiju Krstić 23, Kapetanović 19, Stevanović 17, Milisavljević 14 i Glišić 7.
 
 
Metalcu sleduju dva gostovanja, u Vršcu i Novom Sadu, a 1. maja stiže Partizan. Potom sledi drugi krug ovoga dela SLS posle čega će biti jasno da li Valjevci imaju šansi za jedno od dva mesta u ABA 2 ligi.

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 12 sati 20 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 12 sati 21 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 7 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara