VK Valjevo (foto: VK Valjevo)
VK Valjevo (foto: VK Valjevo)
02.06.2018, 19:24

Pobeda protiv Zemunaca

č: | fb:
U petposlednjem, 13. kolu SLS, večeras na olimpijskom bazenu u Petnici, valjevski vaterpolisti pobedili su Zemun sa 11:10 (3:1, 4:2, 1:4, 3:3). Ovo je treća pobeda, druga protiv Zemunaca, a do nje se došlo u drmatičnom finišu posle ubedljivog starta i vođstva 7:3 posle dve četvrtine.
 
 
Gosti su posle 4:1 u trećoj četvrtini došli do 7:8, a uposlednjoj četvrtini VK Valjevo je branio i odbrnio prednost jednog gola, što je donelo nove bodove uz oproštaj od domaćih navijača.
 
 
Ono što 13 kola niko nije uspeo, pa ni Crvena zvezda, Šapčani su na Banjici sa 9:4 savladali Partizan!
 
 
Golove za VK Valjevo večeras su postigli Matović 3, Marković, Lukić i Đorđević po 2, Panajotović i Mirković po 1, a još su igrali golmani Brakočević i Spasojević, te Arsenovič, Radulović, Mitrović, Gligorijević, i Filipović. Kod Zemunaca četvorica igrača postigla su po dva gola.
 
 
U poslednjem, 14. kolu, 6. juna, VK Valjevo je gost Radničkog u Kragujevcu.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 47 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 36 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.