Srbija-Rumunija (foto: www.ossrb.org)
Srbija-Rumunija (foto: www.ossrb.org)
09.08.2018, 20:30

Srbija bolja od Rumunije

č: | fb:
U 3. kolu A grupe Kadetske balkanijade u odbojci, igranom večeras u Valjevu, Srbija je pobedila Rumuniju sa 3:2 (25:23, 25:22, 23:25, 20:25, 16:14) i na taj način se kao prva plasirala u završne borbe.
 
 
Srbija će se sutra sastati sa poraženim iz večerašnjeg derbija B gupe između Turske i Moldavije, dok Rumuni čekaju pobednika tog susreta.
 
 
Večeras je viđena uzbudljiva utakmica sa dosta preokreta u skoro svim setovima, pa je odlučio taj-brejk u petom setu. Značajan doprinos uspehu orlića dao je tehničar Bojan Jevtović, član VA 014, koji je novi superligaš.
 
 
U slobodnim aktivnostima sudije su danas bile na izletu u manastirima Ćelije i Lelić, kao i u kanjonu Uvca (tako stoji na oficijelnom sajtu www.ossrb.org mada mislimo da je reč u Gradcu kod manastira Ćelije). Gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović primio je danas delegaciju učesnika turnira, dok će njegov zamenik dr Zoran Živković sutra primiti sudijski kor.
 
 
Finalna utakmica igra se u subotu od 18.00 sati, a ne od 20.00 časova kako je prvobitno objavljeno. Srbija brani zlato osvojeno prošle godine u Leskovcu, a selektor Boško Mačužić iz Kraljeva najavio je identičan rezultat. Ovoga puta ne učestvuju Grci i Bugari.

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 15 sati 20 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 22 sati 17 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica 18.04.2024

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara