Odbojkaška lopta (foto: Đorđe Đoković)
Odbojkaška lopta (foto: Đorđe Đoković)
18.10.2018, 13:33

VA 014 majstor za pet setova

č: | fb:
U Superligi Srbije za odbojkaše novajlija VA 014 dobro se snalazi posle startnog poraza od Jedinstva (Stara Pazova). Pobeđeni su Ljižani, a potom i Partizan u Bogradu, pa Radnički KG. Partizan i Radnički sa po 3:2, a u pet setova je izgubljena Kup utakmica od Crvene zvezde u Beogradu.
 
 
Trener Saša Stfanoić je znalac svoga posla, pa pod njegovim vođstvom svi kvaliteti igrača dolaze do izražaja. Na redu je gostovanje u Novom Pazaru, gde je Stefanović uspešno radio kao trener, a onda dolazi Zvezda. Korektor Radović je znalac, kao i Vešović, dok se Ražnatović još privikava na ulogu primača servisa.
 
 
U komšijskom derbiju odbojkašica u Superlgi Srbije Železničar iz Lajkovca je siguran bio na Ubu i dobio sa 3:0 predvođen novim trenerom Baltićem i Mlađenovićevom. Ubljanke su tako zaustavljne posle dve startne pobede kojima su nagoveštavala da će eventualno biti hit sezone. Rekonstrukcija ekipa, započeta prošle godine, nije međutim završena, pa bi i to mogao biti razlog za lošije rezultate od priželjkivanih.
 
 
U Prvoj ligi Srbije za odbojkašice Srbijanke014 ipak nije ono što je iz kluba najavljivano. Trener Ivović je na mkama kako da uklopi mladost i iskustvo. Uz to, "tehničari" su mladi, a ta pozicija je ključna za igru ekipe. Neke iskusnije igračice su još nespremne, neke su napustile klub, a neke nisu ni došle iako su najavjivane kao pojačanja. ŽOK Valjevo će se, po svoj prilici, boriti za opstnak jer je to izgleda domet podmlađenog sastava, koji je "čerupala" i Srbijanka 014.
 
 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 6 sati 17 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 8 sati 54 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar