PK Valis (foto: PK Valis)
PK Valis (foto: PK Valis)
07.11.2018, 07:28

Još jedan uspeh plivača "Valisa"

č: | fb:

Ženska štafeta PK "Valis" iz Valjeva bila je drugoplasirana, dok je plivačica Anja Radojević zauzela treće mesto na međunarodnom mitingu u Srbiji, koji je održan u Zrenjaninu.

 

Bronza za Anju Radojević

Bronza za Anju Radojević (Foto: PK Valis)

Anja Radojević  je u disciplini 200 metara leđno isplivala deonicu za 2.30,19 minuta, a u štafeti 4x50 metara mešovito, ženska štafeta Valjevki nastupila je u sastavu Radojević, Damnjanović, Tomašević i Todorčević.

Srebrna ženska štafeta

Srebrna ženska štafeta (Foto: PK Valis)

  

Na takmičenju u Zrenjaninu učestvovalo je 480 plivača iz 61 kluba, iz Italije, Grčke, Rusije, Alžira, Bugarske, Rumunije, Makedonije, BIH, Slovenije, Sirije i Srbije.

 

Za plivački klub "Valis" na ovom takmičenju su nastupili Anja Radojević, Tijana Todorčević, Ognjen Dašković, Simon Stefanović, Jana Tomašević, Milica Ristić, Anđelija Damnjanović i Marija Jevtić.

 

"Raduje nas što su plivači pokazali zavidan nivo forme u ovom delu sezone, što je i rezultovalo odličnim rezultatima. Pred nama je takmičenje u Kragujevcu, a potom i prvenstvo Srbije u malim bazenima za starije kategorije", rekao je predsednik kluba Branislav Kovačević.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 1 sati 30 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 7 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar