Zlatomir Marković (foto: Đorđe Đoković)
Zlatomir Marković (foto: Đorđe Đoković)
02.09.2014, 12:26

Marković: Odluku neću menjati

č: | fb:

Nazadovoljni roditelji mališana iz valjevskih vrtića, čiji su vaspitači odlukom direktora premešteni u druge objekte, predali su peticiju sa 29 potpisa kojom traže vraćanje vaspitača i medicinskih sestara u grupu u kojoj su bili. Peticiju su uputili predsedniku i članovima Upravnog odbora ustanove, kao i direktoru Zlatomiru Markoviću.

Ovo je u razgovoru za Kolubarske.rs potvrdio Zlatomir Marković koji kaže da će se o peticiji razgovarati u četvrtak, za kada je bila zakazana sednica Upravnog odbora.

„Raspored je napravljen u skladu sa potrebama posla. Odluku neću menjati, od svog stava neću odistati i zbog toga što je ista praksa postojala i do sada“. Marković naglašava da niko nije oštećen, posebno deca koja su, kako tvrdi, više oštećena ponašanjem svojih roditelja nego promenom jednog od dva vaspitača u grupi. Pri tom, objašnjava direktor, trenutno postoji 30 zahteva roditelja za promenu objekta u kome dete boravi.

Na pitanje Kolubarskih.rs, ima li u svemu ovome politike, da li je njegova namera da u „Zvončiću“ okupi članove i simpatizere stranke kojoj pripada (SNS), a da sve druge razmesti po drugim objektima, Marković energično demantuje da ima politike i da je u pitanju bilo kakav obračun sa pojedincima ili mobing bilo koga od zaposlenih što mu se, takođe, pripisuje. On je ponovio da je sve uradio u skladu sa zakonom i „zbog potreba posla“. Na pitanje Kolubarskih.rs da pojasni „potrebe posla“ i da li su postojali konkretni razlozi za donošenje odluke, direktor valjevskih vrtića Zlatomir Marković nije precizirao o čemu se radi.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 3 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara