Čišćenja parka na Jadru (foto: Đorđe Đoković)
Čišćenja parka na Jadru (foto: Đorđe Đoković)
23.05.2014, 13:01

Za vikend čišćenje Valjeva

č: | fb:

U subotu i nedelju Valjevo će čistiti volonteri i zaposleni u gradskim javnim preduzećima, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije.

Akcija će biti organizovana u klisuri reke Gradac, parku na Jadru, koritu Ljubostinje i Perajice, stadionu Budućnosti na Pećini, Ulici Dimitrija Tucovića, dvorištu Opšte bolnice, Jezeru kod Elektrodistribucije, na uglu između ulica Rudnička i Đure Jakšića, kao i deo kod „stepenica“ između Ulice Jovana Dučića i Naselja Sretena Dudića,odnosno  prostor između igrališta ZSK-a i Strelišta, parcele uz Ulicu Nikole Tesle, te gradilište zgrade za socijalno stanovanje u Kolubari 2.

Volonteri su pozvani da ponesu alat i da se „adekvatno buku i obuju“, mada je Gradski zavod za javno zdravlje juče upozorio organizatore sličnih aktivnosti kako je njihova „obaveza da učesnike akcija adekvatno opreme“.

Aktuelno

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 1 sati 30 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 19 sati 29 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...