Ušće (foto: Đorđe Đoković)
Ušće (foto: Đorđe Đoković)
06.03.2015, 09:03

Nema mesta i razloga za paniku

č: | fb:

„Nema mesta i razloga za paniku, samo podižemo mobilnost svih struktura na najviši nivo“, poručio je gradonačelnik Stanko Terzić. Kiša i suznežica koje padaju skoro 40 časova nisu napravile veće probleme na rečnim koritima na teritoriji grada Valjeva. Vodostaj Kolubare je u blagom opadanju, sinoć je iznosio blizu 110 centimetara, dok je jutros izmereno oko metar.

Padavine nisu prouzrkovale ni površinske vode na kritičnim lokacijama, kao što su Novo Naselje, Suvoborska ulica, deo kod Ekonomske škole, što se prethodnih godina dešavalo nakon višednevnih i obilnijih padavina.

S obzirom na to da su nadležne gradske službe očistile korita reka Krivošije, Crnobare, Perajice, Rabasa i Ljubostinje, ne očekuju se veći problemi na ovim vodotokovima. Stanje kišne kanalizacije je bolje nego na proleće prošle godine, pa se i u samom gradu ne očekuju veći problemi, zaključenoje na gradskmo Štabu za vanredne situacije.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 3 sati 59 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...