Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
14.05.2015, 08:30

Uskoro rekonstrukcija glavne ulice na Divčibarama

č: | fb:

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture finansiraće rekonstrukciju glavne ulice na Divčibarama, u dužini od 1,8 kilometara, na potezu od benzinske pumpe ka Vidikovcu. Radiće se potpuna rekonstrukcija tog dela saobraćajnice i biće, konačno, urađeni trotoari, kao i tri mosta. Radovi čija je vrednost 180 miliona dinara biće obavljeni preko JP „Puteva Srbije“ i tim povodom će u subotu na Divčibarama biti održan sastanak predstavnika Ministarstva, „Puteva Srbije“ i čelnika Valjeva.

Država i valjevska vlast godinama nisu uložili ni dinar u razvoj Divčibara i ovo je prva veća investicija nakon rekonstrukcije puta za Divčibare iz pravca Mionice, koja je urađena u vreme kada je na čelu Ministarstva infrastrukture bio Velimir Ilić.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 1 sati 32 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 4 sati 21 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.