Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
30.06.2016, 12:31

U Beogradu uhapšen Valjevac sa 400 grama heroina

č: | fb:

Valjevska policija, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, uhapsila je A.Đ. (46) iz Valjeva zbog proizvodnje i trgovine drogom. Kako se navodi u saopštenju policije, prilikom kontrole taksi vozila u Beogradu, kod A.Đ. je pronađeno 45 grama heroina.

Zaplenjena droga

Zaplenjena droga (Foto: puvaljevo)

U saopštenju se navodi da je prilikom pretresa stana osumnjičenog u Beogradu policija pronašla skoro 400 grama heroina spakovanog u više kesa, 184 grama amfetamina, elektronsku vagicu za precizno merenje, nekoliko mobilnih telefona, kao i 260 evra i 4.000 dinara.

Kako saznajemo A.Đ, koji je više puta osuđivan zbog trgovine narkoticima, pre mesec dana se odselio iz Valjeva i iznajmio stan u Beogradu, odakle je pokušao da organizuje prodaju droge na području Valjeva.

A.Đ. je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Protiv devojke, koja se nalazila sa njim u taksi vozilu, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, saopštila je valjevska policija.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 13 sati 1 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 15 sati 37 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara