Stop.Shop u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Stop.Shop u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
26.08.2016, 07:09

Otvoren Stop.Shop u Valjevu, treći u Srbiji

č: | fb:

Treći Stop.Shop ritejl park u Srbiji otvoren je juče Valjevu u Uzun Mirkovoj ulici na lokaciji bivšeg „Remonta“. Austrijski Immofinanz, vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi, uložio je oko osam miliona evra u ritejl park u Valjevu, koji se prostire na blizu 6.100 kvadratnih metara.

 

Valjevci oduševljeni novim tržnim centrom, koji je, kako rekoše, odlično mesto ne samo za kupovinu nego i za druženje i zabavu, a posebno raduje prostor za najmlađe. Oni sa kojima sam razgovarala kažu da su se najviše obradovali otvaranju drogerije DM, roditelje raduju Pertini igračke, a muškarce brojne sportske radnje. 

 

Stop.Shop u Valjevu

Stop.Shop u Valjevu (Foto: Đorđe Đoković)

Zakupci su poznati domaći i inostrani brendovi, koji su u danu svečanog otvaranja nudili specijalne popuste, a to su: DM drogerija, Takko fashion, Deichmann, Planeta Sport, Sport Vision, Woby House, LC Waikiki, N sport, Legend, Feedback, PWL Fashion, PS Fashion, Galaxy, Pertini toys, Shoestar, Trefolino, Planika, Domino i Top Shop.

Stop.Shop u Valjevu

Stop.Shop u Valjevu (Foto: Đorđe Đoković)

"Od dvadeset lokala, koliko ih ima, ostao je prazan samo jedan, ali i on će uskoro biti popunjen. Što se tiče broja otvorenih radnih mesta, to u najvećoj meri zavisi od zakupaca, ali sigirno je više od stotinu radnika dobilo posao u Stop.Shopu“, rekao je Darko Grizelj menadžer kompanije Immofinanz u Srbiji. Odgovarajući na pitanje novinara da li su pre odluke o otvaranju Stop.Shopa u Valjevu analizirali i kupovnu moć Valjevaca, Grizelj kaže da su parametri za otvaranje i postojanje ovog ritejl parka pozitivni i da očekuju i pozitivno poslovanje.

 

Dragan Jeremić i Darko Grizelj

Dragan Jeremić i Darko Grizelj (Foto: Đorđe Đoković)

Zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić, koji je zajedno sa Darkom Grizeljom presekao traku na otvaranju Stop.Shopa, izrazio je zadovoljstvo zbog toga što je Valjevo dobilo jedan moderno uređen prostor sa novim sadržajima koji su nedostajali našem gradu.

"Posebno raduje to što su u ovom ritejl parku otvorena nova radna mesta, mnogi Valjevci su dobili posao i to u vreme kada je teško doći do posla. Otvaranjem ovih lokala nisu ugroženi ostali valjevski trgovci, s obzirom na to da su u ovom prostoru brendovi koji nisu bili zastupljeni u Valjevu, tako da su mnogi odlazili u Beograd u kupovinu i novac je završavao u beogradskim tržnim centrima“, rekao je Jeremić.

 

Darko Grizelj

Darko Grizelj (Foto: Đorđe Đoković)

Darko Grizelj nije želeo da otkrije grad gde će biti otvoren četvrti Stop.Shop u Srbiji, rekavši da „razmatraju nekoliko lokacija u Srbiji“ i da ono što je sigurno jeste da su „dosadašnji projekti bili uspešni i da kompanija ide u ekspanziju sa ritejl park mrežom u Srbiji“.

Dodao je da je plan austrijske kompanije Immofinanz otvaranje deset do petnaest Stop.Shop ritejl parkova u Srbiji u narednih pet godina, a sve zavisi od toga koliko će ih zakupci moći da prate.

 

Nakon ceremonije otvaranja koncert su, na radost i zadovoljstvo nekoliko hiljada posetilaca, održali Neverne bebe i Željko Joksimović, što je bio poklon Valjevcima u danu otvaranja Stop.shop ritejl parka.

Koncert Nevernih beba

Koncert Nevernih beba (Foto: Đorđe Đoković)

Neverne bebe

Neverne bebe (Foto: Đorđe Đoković)

Željko Joksimović

Željko Joksimović (Foto: Đorđe Đoković)

Željko Joksimović

Željko Joksimović (Foto: Đorđe Đoković)

Željko Joksimović

Željko Joksimović (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 4 sati 21 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 7 sati 10 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.