Bilbord ispred Gradske kuće (foto: Đorđe Đoković)
Bilbord ispred Gradske kuće (foto: Đorđe Đoković)
09.09.2016, 11:46

Tamara i Miloš ponos Valjeva

č: | fb:

U centru grada, ispred Gradske kuće, na bilbordu uz slike Miloša Teodosića i Tamare Salaški piše „Tamara i Miloš ponos Valjeva”. Sa istom porukom biće postavljen i bilbord na duplim trakama na ulazu u grad iz pravca Beograda, kao i na manjim reklamnim panoima postavljenim na banderama duž duplih traka.

 

Zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić kaže da su ovi bilbordi način da našim sportistima čestitamo i izrazimo zahvalnost za promociju Valjeva.

"Ovo je samo jedan od načina da čestitamo Tamari i Milošu na rezultatima koje su postigli na ovogodišnjoj Olimpijadi. Takođe je i jedan od načina da im pokažemo zahvalnost zbog toga što na najbolji mogući način promovišu naš grad i zahvalnost što mladima šalju poruku da rad i upornost uvek donose dobre rezultate i da su oni uzor na koje treba da se ugledaju, a ne na ono ili na one koji se sve više i češće promovišu kao prave vrednosti. Takođe, ovo je način da pokažemo da je Valjevo, koje ima Tamaru i Miloša, grad sporta”, kaže Jeremić.

 

Na pitanje da li će Grad našim sportistima zahvalnost iskazati i na neki drugi način, Jeremić odgovara potvrdno, ponavlja da je ovo samo jedan od načina i da su vrata Grada za Tamaru, Miloša i sve ostale vredne, talentovane i uspešne mlade ljude, širom otvorena i da će uvek dobiti pomoć i podršku Grada.

Bilbord ispred Gradske kuće

Bilbord ispred Gradske kuće (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 14 sati 18 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...