Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
29.09.2016, 11:00

Pljačkao prodavnice, pekare i apoteke

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je muškarca koji se sumnjiči da je za manje od dva meseca izvršio tri krivična dela razbojništva i četiri teške krađe. Kako se navodi u saopštenju policije, D.J. (36) iz Valjeva se tereti da je u toku avgusta i septembra ove godine, provaljivao u trgovinske objekte, iz kojih je uzimao raznu robu, kondiktorske i prehrambene proizvode.

 

Sumnja se da je u istom periodu počinio i tri razbojništva, na štetu dve apoteke i pekare, kada je od radnika ovih objekata otimao novac. Materijalna šteta pričinjena na ovaj način procenjena je na oko 750 hiljada dinara.

 

D. J. je priveden osnovnom javnom tužiocu u Valjevu, na čiji predlog mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana, saopštila je valjevska policija.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 13 sati 52 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 16 sati 29 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara