Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
11.10.2016, 11:44

Otvorena sezona kupanja "pod balonom"

č: | fb:

Sezona zimskog kupanja u SRC Petnica počela je juče i trajaće do sredine maja, kada se spušta balon i počinju pripreme za letnju sezonu. Ovogodišnja dnevna ulaznica za kupanje "pod balonom" košta, kao i prošle godine, 250 dinara, dok mesečna karta iznosi 2.500 dinara. Cena je ista i za odrasle i za decu.

 

Direktor UFK Valis Aleksandar Mijailović kaže da će građani zatvoreni bazen, i ove godine, moći da koriste u popodnevnom terminu, dok su prepodnevni i večernji rezervisani za treninge plivača i vaterpolista. "Svi koji žele bazen će moći da koriste radnim danima u vremenu od 16.00 do 19.00 časova, dok će vikendom biti dva termina i to od 10.00 do 13.00 i od 16.00 do 19.00 časova", kaže Mijailović.

 

Prema najavama Mijailiovića i ove godine za vreme zimskog raspusta u "zimskom" bazenu trebalo bi da bude besplatno kupanje za decu, osnovce, srednjoškolce i studente.

"Upravni odbor Valisa do početka zimskog raspusta doneće odluku, poput prošlogodišnje da deci, učenicima, osnovnih i srednjih škola, kao i studentima visokih škola i fakulteta do 30 godina starosti sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Kolubarskog okruga, omogući besplatno kupanje u ‘balonu’ ili da cena ulaznice bude simbolična do 50 dinara", kaže naš sagovornik.

 

Ovogodišnja letnja sezona bila je ispod očekivane i znatno ispod proseka prethodnih godina i to zbog loših vremenskih uslova. Direktor Valisa Aleksandar Mijailović kaže da se prvi put ove godine dogodilo da u junu bude više posetilaca nego u avgustu. Za sezonu je prodato oko 60.000 ulaznica, dok je prosek prethodnih godina bio od 70.000 do 75.000 kupača.

"Prihod letnje sezone u SRC Petnica iznosio je deset miliona dinara i to uz cene karata koje nisu menjane četiri godine", naglašava direktor Valisa Aleksandar Mijailović.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 6 sati 43 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 3 sati 53 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 4 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 6 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara