Osnovci (foto: www.valjevo.rs)
Osnovci (foto: www.valjevo.rs)
11.11.2016, 08:07

Osnovci žele više koncerata i predstava

č: | fb:

Članovi učeničkih parlamenata valjevskih osnovnih škola predložili su da program „Dečje nedelje“ sledeće godine bude upotpunjen koncertima i pozorišnim predstavama.

 

Na sastanku sa članom Gradskog veća i predsednikom Organizacionog odbora Dečje nedelje, Dejanom Bogojevićem osnovci su izneli nekoliko predloga koji će biti razmotreni u narednom period, saopštio je Odsek za informisanje Valjeva.

Kako se navodi sastanak je organizovan u cilju uspostavljanja dijaloga između Organizacionog odbora „Dečje nedelje“ i dece, kako bi program ove tradicionalne manifestacije sledeće godine bio što kvalitetniji i u skladu sa interesovanjima najmlađih. Članovi učeničkih parlamenata su govorili o svojim dosadašnjim iskustvima i predložili da anketiraju vršnjake iz svojih škola, kako bi na osnovu toga predlože programe koji bi bili najinteresantniji.

 

Bogojević jenajavio da će sastanci, na kojima će biti reči o konkretnim predlozima za unapređenje kvaliteta programa Dečje nedelje biti organizovani tokom cele godine. Naredni će biti organizovan sa predstavnicima učeničkih parlamenata valjevskih srednjih škola.

Na sastanku je ocenjeno da su predlozi dece pravi pokazatelji njihovih interesovanja, a cilj Organizacionog odbora je da im izađe u susret i sledeće godine organizuje Dečju nedelju u skladu sa njihovim potrebama.

 

Sastanku, koji je organizovan u Osnovnoj školi "Nada Purić", prisustvovali su pored Bogojevića još dva člana Organizacionog odbora Dečje nedelje Angelina Lukić, programski urednik Centra za kulturu i Ana Savković, direktor Osnovne škole "Nada Purić", saopšteno je Odsek za informisanje.

 

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 10 sati 54 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 17 sati 51 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica 18.04.2024

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara