Klizalište (foto: Đorđe Đoković)
Klizalište (foto: Đorđe Đoković)
31.12.2016, 12:35

Program za najmlađe i ponoćni vatromet

č: | fb:

U Valjevu ove godine nema organizovanog dočeka Nove godine. Rukovodstvo grada je odlučilo da umesto koncerta na otvorenom bude organizovan višednevni program za najmlađe i postavljeno klizalište na platou Centra za kulturu, koje će biti otvoreno i za vreme zimskog raspusta.

 

U okviru novogodišnjeg programa danas je odigrana dečja novogodišnja predstava "Novogodišnja abrakadabra" u 11.00 i 12.00, a planirana je i treća u 18.00 časova u sali Centra za kulturu.

 

Novogodišnji program na platou Centra za kulturu i Doma omladine počinje od 16.00 časova, kada će nastupiti valjevska folklorna društva, bubnjari Branka Popovića i horić "Srculence". Nakon toga, mlade će zabavljati di džejevi.

 

Poslednjeg dana 2016. godine, ispred Centra za kulturu biće organizovana i dva vatrometa, prvi u 18.00 časova, a drugim, velikim vatrometom, dočekaćemo Novu 2017. godinu.

 

Klizalište će biti otvoreno do 15. januara u vremenu od 10.00 do 23.00 časa, cena karte za jedan sat je 150 dinara, a u cenu je uračunato iznajmljivanje klizaljki. Kako je ranije najavljeno, osnovci i srednjoškolci imaće 16 sati besplatnih termina radnim danima od 10.00 do 13.00 časova, što će Grad finansirati sa 400.000 dinara.

Knez Miloševa ulica

Knez Miloševa ulica (Foto: Đorđe Đoković)

Umesto novca za koncert sa "zvučnim" imenom, potrošen je za kupiovinu novogodišnje rasvete i nakita, koji će biti korišćeni i narednih godina.

Za šest dana programa, koji su predviđeni uoči i tokom praznika, iz gradske kase izdvojeno je milion dinara, dok je novogodišnja dekoracija koštala 5,9 miliona dinara.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 12 sati 35 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 15 sati 12 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara