Dragan Mojsilović (foto: Đorđe Đoković)
Dragan Mojsilović (foto: Đorđe Đoković)
12.01.2017, 10:51

Dragan Mojsilović novi načelnik inspekcije

č: | fb:

Dosadašnji načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove Saša Ivanović je smenjen, a na njegovo mesto postavljen je inženjer zaštite bilja Dragan Mojsilović, šef odseka za održavanje u Odeljenju za građevinsko zemljište i infrastrukturu.

 

Kako je potvrđeno Kolubarskim.rs, Mojsiloviću je rešenje uručeno danas, tako su se obistinile ranije najave, o čemu su i Kolubarske.rs pisale 19. novembra, da će Mojsilović biti novi načelnik Odeljenja za inspekcijke poslove.

 

Smena Ivanovića nije deo koalicionog sporazuma, s obzirom na to da je on bio kadar socijalista, dok je Mojsilović član LDP, nego je to, kako nezvanično saznajemo, odluka gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića (SNS).

 

Dragan Mojsilović je rođen 1963. godine u Valjevu, diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu. Bio je zaposlen u trgovinskom preduzeću "Diva", direktor predstavništva trgovonskog preduzeća "Agrooprema" u Valjevu, zamenik direktora "Srbijanka agrar", potom direktor ZZ "Leskovice". Dve godine je bio komercijalni i zamenik generalnog direktora "Holding Srbijanka".

 

Od 2002. godine zaposlen je u Gradskoj upravi Valjevo, gde je radio na poslovima stručnog saradnika za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, bio je komunalni inspektor i načelnik Odeljenja za zajedničke poslove. Do imenovanja na mesto načelnika Odeljenja za inspekcijske poslove bio je šef odsek za održavanje u Odeljenju za građevinsko zemljište i infrastrukturu.

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 16 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...