Ljubinko Andrić na Festivalu duvan čvaraka 2016. (foto: Đorđe Đoković)
Ljubinko Andrić na Festivalu duvan čvaraka 2016. (foto: Đorđe Đoković)
01.02.2017, 10:44

Traži od Vučića da se kandiduje za predsednika

č: | fb:

Vršilac dužnosti direktora valjevskog komunalnog preduzeća "Polet" Ljubinko Andrić uputio je pismo Aleksandru Vučiću, koje nije potpisao kao član SNS, niti kao v.d. direktora nego kao četnički major, u kome u ime valjevskih domaćina i četnika od Vučića traži da se kandiduje za predsednika Republike Srbije.

 

U "pismu za medije", koje je redakcijama upućeno sa mejl adrese "Poleta", v.d. direktora Ljubinko Andrić obaveštava da je poslao pismo premijeru Vučiću u kome piše da "u ime domaćina našeg kraja, valjevskih četnika i u svoje lično ime pozivam predsednika vlade  Srbije gospodina Aleksandra Vučića da se prihvati kandidature za predsednika Republike Srbije i svojom pobedom osigura dalji napredak naše zemlje i opšte stabilnosti u regionu".

Pismo upućeno premijeru, koje je potpisao sa Ljubinko Andrić četnički major, završava rečenicom – "U uverenju da će naše podrške doprineti pobedi reforme koje ste kao predesnik vlade Srbije započeli, srdačno Vas pozdravljam". Ovim pismom Andrić je preduhitrio Gradski odbor SNS u, uskoro sveopštoj, podršci Aleksandru Vučiću da se kandiduje za predsednika Srbije.

Ovo nije prva akcija preduzimljivog v.d. direktora koji je u oktobru prošle godine kao kadar SNS imenovan za v.d. direktora JKP "Polet", koje gazduje valjevskim pijacama.

 

Pažnju javnosti je skrenuo, samo mesec dana nakon što je postao v.d. direktora, kada je uzeo metlu u ruke i čistio zelenu pijacu sa porukom da "u preduzeću svi hoće kasu, a niko neće da čisti!". Potom je preko Omladinske zadruge zaposlio 14 radnika na poslovima higijeničara i čuvara.

 

Pre nedelju dana v.d. direktora "Poleta" Ljubinko Andrić je obavestio javnost i Grad Valjevo da će po novoj sistematizaciji preduzeća bez posla ostati petoro zaposlenih, među njima su i tri bivša direktora ovog preduzeća. 

 

Novina u "Poletu" je i nedavno izgrađen svinjac na stočnoj pijaci, za koji su zaposleni rekli da će u njemu biti "gajene svinje za potrebe Poleta", dok v. d. direktora tvrdi da je "objekat izgrađen za potrebe onih koji prodaju svinje na valjevskoj stočnoj pijaci".

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 21 sati 28 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara