Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
07.02.2017, 13:25

Uhapšen zbog napada na mladiće

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je F. T. (1998) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

 

Sumnja se da je F. T, 4. februara oko ponoći, prišao dvojici mladića u Knez Mihailovoj ulici i udario ih pesnicom. Nakon toga se sa grupom mladića udaljio u nepoznatom pravcu. Jedan mladić je zadobio teške telesne povrede i zbrinut je u Kliničkom centru u Beogradu, a drugi je zadržan na lečenju u Opštoj bolnici u Valjevu.

 

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu, saopšteno je iz valjevske policije.

 

Uhapšen napadač

 

Valjevska policija uhapsila je M. I. (1991) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri teške krađe na području grada. Sumnja se da je presretao starije sugrađanke i otimao im torbe i novčanike, saopšteno je iz valjevske policije.

 

M. I. je u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu, nakon čega mu je na predlog tužioca, sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 14 sati

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 3 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 9 sati 24 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...