Sređen deo Poliklinike (foto: Đorđe Đoković)
Sređen deo Poliklinike (foto: Đorđe Đoković)
28.02.2017, 10:36

Novi izgled polikliničkog dela Opšte bolnice

č: | fb:

U Opštoj bolnici Valjevo završeni su radovi započeti prošle godine, vredni 5,4 miliona dinara, koji su finansirani kroz program Ministarstva zdravlja sanacije i adaptacije 160 zdravstvenih objekata u Srbiji za koje je izdvojeno oko 700 miliona dinara iz budžetske rezerve Republike Srbije.

 

Sređen deo Poliklinike

Sređen deo Poliklinike (Foto: Đorđe Đoković)

Kako je saopšteno iz Opšte bolnice radovi su podrazumevali krečenje, rekonstrukciju sanitarnih čvorova, plafona i podova. 

"Sredstvima Ministarstva uspešno su završeni radovi koji su dali novo lice starom delu u kome nije bilo takvih radova preko tri decenije. Uprava Opšte bolnice Valjevo započela je, i pre ove akcije Ministarstva, radove na rekonstrukciji Polikliničkog dela gde su smeštene najfrekventnije ambulante", navodi se u saopštenju iz Opšte bolnice.

 

Dodaje se da su zalaganjem uprave valjevske zdravstvene ustanove obnovljeni atrijumi ispred internističkih ambulanti u prizemlju Poliklinike, koji sada predstavljaju zelenu oazu za pacijente koji čekaju svoj pregled.

 

Sređen deo Poliklinike

Sređen deo Poliklinike (Foto: Đorđe Đoković)

Dva atrijuma su opremljena zahvaljujući donatorima ukrasnog kamena iz Mionice, kreativnošću učenika Poljoprivredne škole Valjevo i sadnicama rasadnika "Lepo polje", dok je atrijum ispred dečje hirurške ambulante igračkama opremila STR "Herc". Staklene površine oslikali su polaznici strip radionice Centra za kulturu Valjevo. 

(Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 8 sati 56 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 2 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 4 sati 21 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...