DTL na Spreg-u (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
DTL na Spreg-u (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
25.03.2017, 11:11

Europrom raspisao konkurs na temu "Volim domaće"

č: | fb:

Europrom već nekoliko godina pred novogodišnje, božićne i uskršnje praznike raspisuje konkurs za najmlađe, na temu domaći proizvodi i domaća trgovina, a najbolje nagrađuje. Tako je i ovog proleća raspisan konkurs za đake valjevskih osnovnih škola na temu "Volim domaće", koji traje do 3. aprila.

 

"Potrebno je da naši kreativni i talentovani osnovci, dakle svi od prvog do osmog razreda, na zadatu temu - Volim domaće odgovore svojim crtežom, poezijom ili prozom i da nam svoj rad pošalju. Svi radovi će biti prikazani na mini-izložbi u subotu 8. aprila u hali ‘Domaća priča’ u Omni centru u okviru SPREG-a. Sve učesnike očekuje poklon-paket, a autori pet najkreativnijih radova biće nagrađeni vaučerima Europrom-a", kaže PR menadžer Bojana Perić.

Bojana Perić

Bojana Perić (Foto: Đorđe Đoković)

 

Kreativni osnovci, kojima je domaće inspiracija, svoj rad mogu poslati u inbox facebook stranice Europrom Valjevo, na mejll: [email protected] ili poštom na adresu: Lukavac bb 14222 Divci, za konkurs Volim domaće! 

 

"Namera nam je da, osim što će pokazati svoju kreativnost, najmlađe podstaknemo na razmišljanje o domaćoj trgovini i domaćim proizvodima. Ako tu neku domaću priču približimo deci i naučimo ih da o tome razmišljaju od malih nogu, onda ćemo za nekoliko godina dobiti armiju onih koji cene i kupuju domaće proizvode", kaže Bojana Perić.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 38 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 27 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.