Saša Radulović (foto: Đorđe Đoković)
Saša Radulović (foto: Đorđe Đoković)
25.03.2017, 08:54

"Izbori su prilika da Vučića pošaljemo na biro za nezaposlene"

č: | fb:

Lider pokreta Dosta je bilo i predsednički kandidat Saša Radulović je juče u Valjevu građanima poručio da na ovim izborima imaju priliku da promene sistem i sve ono što je loše u Srbiji. "Ovo je naša zemlja, lepa i bogata, a ne Vučićeva korumpirana partijska država", rekao je Radulović.

 

Dodao je da Srbija propada već pet godina pod vlašću Aleksandra Vučića, koji je obećao mnogo toga, da će život biti bolji, da će se obračunati sa korupcijom. Obećanja nije ispunio, ali je smanjio penzije i plate, deli pare stranim investitorima dok domaća privreda propada.

 

"Građani imaju veliku priliku 2. aprila da daju otkaz Aleksandru Vučiću i da ga pošalju na biro za nezaposlene. On nema ni jedan dan iskustva, nigde nije radio pre nego što je ušao u politiku. Aleksandar Vučić je tipičan predstavnik ovog parazitskog, partokratskog sistema. Dosta je bilo se zalaže za sistem koji radi za sve građane, gde su pravila jednaka za sve, gde svi imaju istu šansu. Ja imam energije, znanja, iskustva, hrabrosti i odlučnosti da napravmo takav sistem", rekao je Radulović

 

Saša Radulović sa građanima

Saša Radulović sa građanima (Foto: Đorđe Đoković)

On je pozvao građane da u što većem broji izađu na birališta i glasaju kako bi bilo drugog kruga predsedničkih izbora.

 

"Nadam se da ćete meni dati poverenje da uđem u drugi krug, a nakon toga pobediću Vučića, potom ćemo imati pad Vlade, raspad SNS-a i ubrzo posle toga nove parlamentarne izbore na kojima će Dosta je bilo pobediti i uraditi sve ono za šta se zalažemo već tri godine.

Ukinućemo subvencija stranim investitorima, koje iznose preko milijardu evra svake godine, ukinućemo partijsko zapošljavanje, koje takođe građane Srbije košta milijardu evra. Vode nas najnesposobniji Vučićevi kadrovi, svaki grad svako mesto ima nekog lokalnog šerifa koga je postavio Vučić. Donećemo zakon o poreklu imovine, vratićemo penzije i plate", poručio je Radulović.

Saša Radulović

Saša Radulović (Foto: Đorđe Đoković)

 

Na pitanje novinara kako komentariše tvrdnje da će biti velika izborna krađa uz "okretanje glave" Misije OEBS, Saša Radulović kaže da se sprema izborna krađa, kao što je sprovedena u aprilu prošle godine, kada je ukradeno najmanje 300.000 glasova i na taj način ne samo da su podigli glasove za SNS nego su i u Skupštinu uveli radikale, koji bez te krađe ne bi ni ušli u republički parlament.

 

"Izbori se kradu tako što se osiromašenim ljudima, koji čuvaju kutije, ćušnuti 20 do 50 evra i nakon toga se menjaju zapisnci koje oni potpisuju, a o ' bugarskom vozu' da i ne govorim. Osim krađe oni će, i na ovim izborima, u izbornom danu zastrašivati ljude", kaže Radulović.

 

On je prokomentarisao i to što se Aleksandar Vučić kao premijer kandidovao za predsednika Srbije. "Ne postoji ni jedna demokratska zemlja na svetu u kojoj predsednik Vlade trči trku za predsednika Republike sa pozicije premijera. U Nemačkoj je to zabranjeno još od 1977. godine. A,  nemačka kancelarka Angela Merkel, koja je nedavno razgovarala sa Vučićem, to jako dobro zna, ali ga prima u Berlinu i pomaže mu u kampanji", rekao je lider pokreta Dosta je bilo i predsednički kandidat Saša Radulović.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 8 sati 23 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 11 sati 12 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.