Vožnja Karađorđevom (foto: Đorđe Đoković)
Vožnja Karađorđevom (foto: Đorđe Đoković)
26.03.2017, 08:35

Humani motociklisti

č: | fb:

Motociklisti, članovi kluba MC Srbi Srbija iz nekoliko gradova, okupili su se juče u Valjevu, gde su zajedno sa svojim domaćinima učestvovali u humanoj akciji dobrovoljnog davanja krvi.

 

"Velika nam je čast što smo dobili priliku da promovišemo naš grad i da zajedno sa bajkerima iz drugih gradova učestvujemo u humanoj akciji. Ovo nije prvi, a sigurno neće biti ni poslednji put da organizujemo akciju dobrovoljnog davanja krvi ili neku drugu akciju kroz koju bi pomogli siromašnima ili slično”, rekao je Goran Marković iz MC Srbi Srbija Valjevo, koji je bio domaćin i organizator akcije.

Druženje u Korneru

Druženje u Korneru (Foto: Đorđe Đoković)

 

Tridesetak motociklista iz Beograda, Čačka, Pančeva, Niša, Smedereva, Smederevske Palanke, Šida okupili su se u kafeu "Korner", zatim provozali Karađorđevom, Dušanovom i Pantićevom ulicom. Pre odlaska u valjevsku bolnicu na Odeljenje transfuzije gde su dali krv, motociklisti su se odvezli do spomenika pilotu Milenku Pavloviću gde su položili cveće u slavu heroja.

Vožnja Karađorđevom

Vožnja Karađorđevom (Foto: Đorđe Đoković)

 

Moto klub MC Srbi Srbija ima 4.500 članova u mnogim gradovima i opštinama, poznatih po tome što se međusobno pomažu i često realizuju humanitarne akcije. 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 2 sati 43 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 5 sati 20 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar