Prostorije DS u staroj zgradi železničke stanice (foto: Đorđe Đoković)
Prostorije DS u staroj zgradi železničke stanice (foto: Đorđe Đoković)
14.04.2017, 15:27

Demokrate daruju Vaskršnja jaja

č: | fb:

Povodom Vaskršnjih praznika u subotu u 11 časova u bašti ispred GrO DS biće organizovan štand sa podelom materijala i Vaskršnjih jaja. Ovu akciju DS organizuje u 30 gradova Srbije.

 

U saopštenju za javnost valjevske demokrate čestitaju Vaskrs navodeći da je Vaskrs praznik novog početka, pobede života nad smrti, radosti nad tugom.

"Nadamo se da će nam ovaj veliki praznik podariti snagu i mudrost da zajedno nastavimo da radimo na ponovnoj izgradnji našeg društva. Da je nezadovoljstvo sve veće, dokazuju i mirni protesti građana kojih je na ulicama Srbije iz dana u dan sve više.

Građanima Valjeva hrišćanske veroispovesti čestitamo praznik uz želje da nam ovaj Vaskrs donese zdravlje, mir, ravnopravnost i dostojanstven život", navodi se u čestitki valjevskih demokrata.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 sati 55 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 23 sati 24 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...