Sneg na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Sneg na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
20.04.2017, 09:44

Aprilski sneg na Divčibarama

č: | fb:

Jutros je u Valjevu vejao sneg, temperatura je bila dva stepena, a vetar je duvao sedam metara u sekundi. Vreme skoro kao usred zime. Za razliku od Valjeva, gde se nije zabelelo, na Divčibarama i selima u višim predelima valjevskog kraja snega ima nekoliko centimetara.


Valjevski meteorolozi kažu da nije neobično da se u aprilu, pa i u maju, zabeli. Podsećaju da je ne tako davno, pre samo tri godine 15. aprila padao sneg. Na Divčibarama i oklnim brdima bilo ga je desetak centimetara i taj sneg uz nisku jutarnju temperaturu napravio je problem valjevskim malinarima.


Podsećamo, zbog najavljenih hladnih dana grejna sezona u Valjevu trajaće do 26. aprila. Kako je najavljeno iz Gradske toplane grejanja će biti tokom celog dana, a ne samo u jutarnjim časovima. „Do utorka grejaćemo tokom celog dana, u utorak će biti isključeno od 11 do 16 časova, dok ćemo u sredu 26. aprila grejati samo u jutarnjim časovima. S obzirom na to da se u četvrtak očekuje toplo vreme, nadam se da će tada i za Valjevo biti završena ovogodišnja grejna sezona", rekao je direktor Gradske toplane Zoran Stepanović.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 53 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 22 sati 21 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...