Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
Skupština grada (foto: Đorđe Đoković)
26.04.2017, 07:00

Danas sednica Skupštine grada

č: | fb:

Danas zasedaju odbornici Skuopštine grada. Na dnevnom redu biće izveštaji i programi rada Doma zdravlja, Apotekarske ustanove, Centra za socijalni rad, UFK Valis, kao i ustanova kulturure čiji je osnivač Grad.

 

Odbornici će izjasniti i o memorandumu o saradnji sa italijanskim gradom Menkoniko, razmatraće predlog odluke o izradi plana generalne regulacije za područje Bujačića, Petnice, sela Klinci i dela Beloševca.

 

Na dnevnom redu biće predlog godišnjeg programa zaštite uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Valjeva za ovu godinu. predlog da Grad proda određene nekretnine, koje su u vlasništvu lokalne samouprave. Odlukom se predlaže prodaja kampa Breza na Divčibarama.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 2 sati 57 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 5 sati 47 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.