Gradsko veće (foto: Đorđe Đoković)
Gradsko veće (foto: Đorđe Đoković)
25.05.2017, 07:02

Na današnjoj sednici Gradskog veća i novinari

č: | fb:

Današnja sednica Gradskog veća otvorena je za novinare kojima je, uz dnevni red i materijal, upućen i poziv da prisustvuju sednici, koja će biti održana u 10 časova. 

 

Pre nešto više od mesec dana, 21. aprila, valjevski novinari su obavešteni da ubuduće ne prisustvuju sednicama "radi boljeg i sadžajnijeg informisanja građana" i da će biti "blagovremeno informisani o tačkama dnevnog reda, kao i o ishodu odluka Gradskog veća". Od tada do danas održana je samo jedna i to bez novinara, da bi ponovo bili pozvani na današnju sednicu Gradskog veća za koju je pripremljena 31 tačka dnevnog reda.

 

Gradska vlast se već u petom mesecu odlučila za prvi rebalans budžeta za 2017. godinu, koji treba da iznosi 3.241.445.236 dinara, što je povećanje u odnosu na usvojeni budžet od 3.228.671.200 dinara. Poređenja radi, budžet za prošlu godinu, po poslednjem rebalansu, iznosio je 2.988.277.673 dinara.

 

Na dnevnom redu današnje sednice Gradskog veća je i završni račun budžeta za 2016. godinu, predlog odluke o izvođenju hitnih radova za zaštitu Valjeva od velikih voda Obnice...

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 11 sati 17 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 14 sati 6 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.