Vladan Jerinić (foto: Đorđe Đoković)
Vladan Jerinić (foto: Đorđe Đoković)
26.06.2017, 09:06

Vladan Jerinić V. D. načelnika

č: | fb:

Na sednici Gradskog veća, koja je održana jutros, za v.d. načelnika Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove, kojom je do prošle nedelje rukovodio uhapšeni Aleksandar Vujić Subotić, postavljen je Vladan Jerinić.

 

Kako se navodi u izveštaju kabineta gradonačelnika sa sednice Gradskog veća "radi funkcionisanja Gradske uprave, u skladu sa zakonom, Gradsko veće je donelo odluku o postavljenju Vladana Jerinića, diplomiranog pravnika za vršioca dužnosti načelnika Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove grada Valjeva. Jerinić je postavljen na period najduže tri meseca počev od dana 27.06.2017. godine".

 

Pre postavljenja Jerinića za v.d. načelnika, Gradsko veće je donelo odluku o udaljenju sa rada Aleksandra Vujić Subotića zaposlenog na mestu načelnika Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove.

 

"Veće je odluku donelo na osnovu Rešenja Višeg suda u Valjevu kojim je Vujić Subotiću određen pritvor. Udaljenje sa rada zaposlenog počinje od 20. juna 2017. godine, dok pritvor traje. Prilikom donošenja ove odluke Gradsko veće se pozvalo na član 147. stav 2. Zakona o zaposlenima kojim je propisano da rešenje o udaljenju s rada donosi poslodavac", navodi se u izveštaju kabineta gradonačelnika sa sednice Gradskog veća.

 

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 10 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 3 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara