Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
06.07.2017, 11:59

Uhapšen zbog krađe računara, kamere i mobilnih iz osnovne škole

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je N. V. (20) iz Valjeva osumnjičenog da je iz jedna valjevske osnovne škole ukrao računarsku opremu, kameru i mobilne telefone.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da je N. V. provalio u školu iz koje je odneo četiri lap-topa, tri mobilna telefona i digitalnu kameru čija se vrednost procenjuje na oko 277.000 dinara.

Policija je na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Valjevu, pretresla porodičneu kuću osumnjičenog i pronašla predmete za koje se sumnja da su ukradene iz osnovne škole, kao i 103 grama marihuane i elektronsku vagu.

 

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu višeg javnog tužioca, N. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u tužilaštvo.

 

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 14 sati 46 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 3 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 10 sati 10 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...