Registracija Prijava preko FB
Vozila Grada (crna skoda superb) (foto: Đorđe Đoković)
Vozila Grada (crna skoda superb) (foto: Đorđe Đoković)
11.07.2017, 12:24

Gradonačelnik Gvozdenović imao udes službenim kolima

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović imao je saobraćajni udes na obilaznici oko Beograda kod Ostružnice. Kako saznajemo u udesu niko nije povređen, a pored vozača i gradonačelnika, u službenom automobilu "skoda superb", bile su odbornica u Skupštini grada Gorica Božić i njena ćerka.

 

Kako nezvanično saznaju Kolubarske.rs saobraćajna nezgoda dogodila se po povratku sa aerodroma Surčin gde je vozač Grada Valjeva otišao po gradonačelnika i njegove saputnice koji su se vraćali sa letovanja.

 

U Gradskoj upravi nezvanično smo saznali da se dogodila "manja saobraćajna nezgoda kod Ostružnice u kojoj, na sreću, niko nije povređen dok je, prema prvim informacijama, na gradonačelnikovim kolima pričinjena manja materijalna šteta". Sekretar kabineta valjevskog gradonačelnika Borko Aleksić koji je, nakon ukidanja Odseka za informisanje i protokol, preuzeo poslove informisanja javnosti odbio je nekoliko naših telefonskih poziva, tako da nismo uspeli da dobijemo zvaničnu informaciju o ovoj saobraćajnoj nezgodi.  

 

Niko u Gradskoj upravi nije želeo da nam odgovori na pitanje ko je vozaču Grada potpisao nalog za putovanje do aerodroma Surčin, s obzirom na to da je gradonačelnik na godišnjem odmoru. Nezvanično saznajemo da je vozač otišao "samo po pozivu gradonačelnika".

 

Crna "skoda superb" je kupljena prošle godine u decembru, kako je tada obrazloženo, "za potrebe gradonačelnika", a koštala je 3,4 miliona dinara. Postavlja se pitanje da li se pod "potrebe gradonačelnika" podrazumevaju i privatna putovanja gradonačelnika, i njegovih prijatelja, i to u vreme kada je na godišnjem odmoru?

Aktuelno

Gradonačelnik sa saradnicima i obezbeđenjem na koncertu (foto: Đorđe Đoković)
Milion dinara sporedni troškovi Pre 4 sati 51 minuta

Šta je Grad sve platio za Srpsku novu godinu?

Valjevci su pored 1,5 milion dinara za koncert Šabana Šaulića za doček Srpske nove godine platili još milion dinara za privatno obezbeđenje, ručkove, reklame..., čak i ono što je trebalo da plati...  · 6 komentara

Led bilbord na Pašićevoj zgradi (foto: Đorđe Đoković)
Na zgradu u centru Valjeva Pre 1 dan 4 sati

Bilbord je postavila firma iz Uba bez odobrenja

Led bilbord je, na "Pašićevu" zgradu u centru Valjeva, postavila firma iz Uba i to bez odobrenja Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine. U Gradskoj upravi ne...  · 13 komentara