Registracija Prijava preko FB
Vozila Grada (crna skoda superb) (foto: Đorđe Đoković)
Vozila Grada (crna skoda superb) (foto: Đorđe Đoković)
11.07.2017, 12:24

Gradonačelnik Gvozdenović imao udes službenim kolima

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović imao je saobraćajni udes na obilaznici oko Beograda kod Ostružnice. Kako saznajemo u udesu niko nije povređen, a pored vozača i gradonačelnika, u službenom automobilu "skoda superb", bile su odbornica u Skupštini grada Gorica Božić i njena ćerka.

 

Kako nezvanično saznaju Kolubarske.rs saobraćajna nezgoda dogodila se po povratku sa aerodroma Surčin gde je vozač Grada Valjeva otišao po gradonačelnika i njegove saputnice koji su se vraćali sa letovanja.

 

U Gradskoj upravi nezvanično smo saznali da se dogodila "manja saobraćajna nezgoda kod Ostružnice u kojoj, na sreću, niko nije povređen dok je, prema prvim informacijama, na gradonačelnikovim kolima pričinjena manja materijalna šteta". Sekretar kabineta valjevskog gradonačelnika Borko Aleksić koji je, nakon ukidanja Odseka za informisanje i protokol, preuzeo poslove informisanja javnosti odbio je nekoliko naših telefonskih poziva, tako da nismo uspeli da dobijemo zvaničnu informaciju o ovoj saobraćajnoj nezgodi.  

 

Niko u Gradskoj upravi nije želeo da nam odgovori na pitanje ko je vozaču Grada potpisao nalog za putovanje do aerodroma Surčin, s obzirom na to da je gradonačelnik na godišnjem odmoru. Nezvanično saznajemo da je vozač otišao "samo po pozivu gradonačelnika".

 

Crna "skoda superb" je kupljena prošle godine u decembru, kako je tada obrazloženo, "za potrebe gradonačelnika", a koštala je 3,4 miliona dinara. Postavlja se pitanje da li se pod "potrebe gradonačelnika" podrazumevaju i privatna putovanja gradonačelnika, i njegovih prijatelja, i to u vreme kada je na godišnjem odmoru?

Aktuelno

Europrom torba (foto: Đorđe Đoković)
Naplata biorazgradivih kesa od četvrtka Pre 4 sati 53 minuta

Od svake "Europrom" kese deo novca ide u donacije

Biorazgradive ljubičaste kese koje se dobijaju na kasama "Europroma" naplaćivaće se od četvrtka dva dinara po komadu. Europrom i DTL od svake prodate kese izdvajaće 0,2 dinara za donacije....

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 6 sati 52 minuta

Daj mi oči jedan krug

"Svaki čovek drži granice vlastitog vidnog polja granicama sveta", Šopenhauer.   Vidimo da smo slepci, priznati nećemo nikada. Uz pomoć prijatelja stigli smo do bezizlazne situacije....

Sinđelićeva ka Knez Mihajlovoj (foto: Đorđe Đoković)
Redakcijski foto-blog Pre 19 sati 12 minuta

Obilna kiša i olujni vetar u pojedinim delovima grada

Nevreme praćeno pljuskom i olujnim vetrom koji je 26 minuta duvao 13 metara u sekundi zahvatilo je danas oko 16.30 časova pojedine delove Valjeva i okolinu.   Kako nam je rečeno, u centru...