Registracija Prijava preko FB
Vozila Grada (crna skoda superb) (foto: Đorđe Đoković)
Vozila Grada (crna skoda superb) (foto: Đorđe Đoković)
11.07.2017, 12:24

Gradonačelnik Gvozdenović imao udes službenim kolima

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović imao je saobraćajni udes na obilaznici oko Beograda kod Ostružnice. Kako saznajemo u udesu niko nije povređen, a pored vozača i gradonačelnika, u službenom automobilu "skoda superb", bile su odbornica u Skupštini grada Gorica Božić i njena ćerka.

 

Kako nezvanično saznaju Kolubarske.rs saobraćajna nezgoda dogodila se po povratku sa aerodroma Surčin gde je vozač Grada Valjeva otišao po gradonačelnika i njegove saputnice koji su se vraćali sa letovanja.

 

U Gradskoj upravi nezvanično smo saznali da se dogodila "manja saobraćajna nezgoda kod Ostružnice u kojoj, na sreću, niko nije povređen dok je, prema prvim informacijama, na gradonačelnikovim kolima pričinjena manja materijalna šteta". Sekretar kabineta valjevskog gradonačelnika Borko Aleksić koji je, nakon ukidanja Odseka za informisanje i protokol, preuzeo poslove informisanja javnosti odbio je nekoliko naših telefonskih poziva, tako da nismo uspeli da dobijemo zvaničnu informaciju o ovoj saobraćajnoj nezgodi.  

 

Niko u Gradskoj upravi nije želeo da nam odgovori na pitanje ko je vozaču Grada potpisao nalog za putovanje do aerodroma Surčin, s obzirom na to da je gradonačelnik na godišnjem odmoru. Nezvanično saznajemo da je vozač otišao "samo po pozivu gradonačelnika".

 

Crna "skoda superb" je kupljena prošle godine u decembru, kako je tada obrazloženo, "za potrebe gradonačelnika", a koštala je 3,4 miliona dinara. Postavlja se pitanje da li se pod "potrebe gradonačelnika" podrazumevaju i privatna putovanja gradonačelnika, i njegovih prijatelja, i to u vreme kada je na godišnjem odmoru?

Vaše mišljenje je važno

Morate biti registrovani da biste imali mogućnost komentarisanja tesktova i slanja direktnih poruka uredništvu. Molimo prijavite se ili kreirajte besplatan nalog.

Aktuelno

Valjevo  (foto: Đorđe Đoković)
Isti iznos kao i za ovu godinu Pre 6 sati 19 minuta

Valjevu "nenamenski" oko 388 miliona dinara

Prema Predlogu zakona o budžetu Republike Srbije, Valjevu će sledeće godine iz republičke kase biti dodeljeno oko 388 miliona dinara nenamenskog transfera, što je identičan iznos koliko je Valjevu...

Oluja (ilistracija) (foto: Đorđe Đoković)
Do 15. decembra Pre 2 sati 52 minuta

Prijava štete od olujnog nevremena

Gradska vlast je pozvala sve građane koji su u olujnom nevremenu pretrpeli štetu da najkasnije do 15. decembra prijave štetu. "U noći između 10 i 11. decembra deo teritorije grada Valjeva je...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Deda Mraz, predstava, DJ Pre 16 minuta

Novogodišnji program za decu i na Divčibarama

Novogodišnji program za decu, pored Valjeva, biće organizovan i na Divčibarama. Tako će gosti Divčibara ove godine po prvi put imati organizovanu novogodišnju zabavu i za decu i za odrasle. Dečji...

Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
Jedini zainteresovani bend Pre 23 sati 32 minuta

Osvajači u novogodišnjoj noći na Divčibarama

U novogodišnjoj noći goste na Divčibarama zabavljaće grupa Osvajači, saznaju Kolubarske.rs. Ponuda agencije Euroton iz Kragujevca da za 599.000 dinara organizuje novogodišnji koncert Osvajača na...  · 3 komentara