Vozila Grada (crna skoda superb) (foto: Đorđe Đoković)
Vozila Grada (crna skoda superb) (foto: Đorđe Đoković)
11.07.2017, 12:24

Gradonačelnik Gvozdenović imao udes službenim kolima

č: | fb:

Gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović imao je saobraćajni udes na obilaznici oko Beograda kod Ostružnice. Kako saznajemo u udesu niko nije povređen, a pored vozača i gradonačelnika, u službenom automobilu "skoda superb", bile su odbornica u Skupštini grada Gorica Božić i njena ćerka.

 

Kako nezvanično saznaju Kolubarske.rs saobraćajna nezgoda dogodila se po povratku sa aerodroma Surčin gde je vozač Grada Valjeva otišao po gradonačelnika i njegove saputnice koji su se vraćali sa letovanja.

 

U Gradskoj upravi nezvanično smo saznali da se dogodila "manja saobraćajna nezgoda kod Ostružnice u kojoj, na sreću, niko nije povređen dok je, prema prvim informacijama, na gradonačelnikovim kolima pričinjena manja materijalna šteta". Sekretar kabineta valjevskog gradonačelnika Borko Aleksić koji je, nakon ukidanja Odseka za informisanje i protokol, preuzeo poslove informisanja javnosti odbio je nekoliko naših telefonskih poziva, tako da nismo uspeli da dobijemo zvaničnu informaciju o ovoj saobraćajnoj nezgodi.  

 

Niko u Gradskoj upravi nije želeo da nam odgovori na pitanje ko je vozaču Grada potpisao nalog za putovanje do aerodroma Surčin, s obzirom na to da je gradonačelnik na godišnjem odmoru. Nezvanično saznajemo da je vozač otišao "samo po pozivu gradonačelnika".

 

Crna "skoda superb" je kupljena prošle godine u decembru, kako je tada obrazloženo, "za potrebe gradonačelnika", a koštala je 3,4 miliona dinara. Postavlja se pitanje da li se pod "potrebe gradonačelnika" podrazumevaju i privatna putovanja gradonačelnika, i njegovih prijatelja, i to u vreme kada je na godišnjem odmoru?

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 8 sati 47 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...