Registracija Prijava preko FB
Dacie dusteri u dvorištu Direkcije (foto: Đorđe Đoković)
Dacie dusteri u dvorištu Direkcije (foto: Đorđe Đoković)
21.07.2017, 07:01

Na čekanju "dacie dusteri" i "reno megan grandtour"

č: | fb:

Četiri bele "dacie duster" koje je Grad Valjevo kupio za potrebe Policijske uprave skoro mesec dana su parkirane u dvorištu gde je nekada bila Gradska direkcija na Pećini, dok je peti automobil "reno megan grandtour", takođe kupljen za policiju, jedno vreme bio na parkingu Grada Valjeva.

 

Reno megan grandtour na parkingu Grada

Reno megan grandtour na parkingu Grada (Foto: Đorđe Đoković)

Ugovor o kupovini pet automobila za potrebe Policijske uprave, za koje je iz gradske kase izdvojeno 7,5 miliona dinara, potpisan je 25. maja sa PSC "Vuković" Šabac, firmom koja je bila najpovoljniji ponuđač na tenderu za nabavku automobila za policiju, koji su, prema saznanjima Kolubarskih.rs, isporučeni krajem juna, ali ih policija još uvek nije preuzela, niti su registrovani.

 

Na pitanje Kolubarskih.rs zbog čega vozila nisu isporučena policiji nego su parkirana u dvorištu nekadašnje Gradske direkcije, gradonačelnik Slobodan Gvozdenović kaže da će vozila biti preuzeta u skladu sa zakonom, ali nije odgovorio zbog čega još uvek nisu.

"Policija će na osnovu ugovora, koji smo sačinili, u zakonskom roku preuzeti ta vozila", odgovorio je Gvozdenović. Na pitanje koji je to rok, gradonačelnik "pretpostavlja da je 30 dana" i dodaje "možete i sami da proverite koji je to rok".

 

Prema saznanjima Kolubarskih.rs, Grad Valjevo i Policijska uprava nisu sačinili ugovor o preuzimanju vozila, kako je to ustvrdio gradonačelnik, samim tim ne postoji "zakonski rok za preuzimanje vozila".

 

Nezvanično saznajemo da policija neće registrovati, niti preuzeti četiri bela "dustera", kao ni beli "reno megan grandtour" dok ne bude okončan postupak pred pravosudnim organima.

Dacie dusteri u dvorištu Direkcije

Dacie dusteri u dvorištu Direkcije (Foto: Đorđe Đoković)

 1. Marina Mitrović

  Deli Radivoje je čovek sa izvesnim psihološkim poremećajem, opsesivnošću i ozbiljnom, za sada bar mislim samo retoričkom agresijom a ali ko zna u šta se ovakva kontinuirana mrzovoljnost može da izrodi. Sem poriva da bude lažljiv što na portalima može biti pecaljka za likove poput njemu sličnih, zabrinjavajuća je postojanost toliko loših misli. U kombinaciji sa narcisoidnošću koju je smestio iza slike svetitelja i oreola, šta reći. U sklopu svih ovih kompleksnih "iskakanja" unutar sopstvene ličnosti Deli Radivoju je očito najteže u sopstvenoj koži.

 2. Goran M

  Odgovor ovom Deli Radivoju.Zasto anonimus,ovde samo sto ti nije slika izasla.dr Milan Markovic i jeste raketa ona pametna koja gadja u lopove,barabe i hostaplere,tajav je bio ,takav je i sada i nece ga nista promeniti.Mita potice iz casne ,zdrave i nadasve postene porodice,svi vi koji na ovaj nacin negde iz prikrajka pisete i podrzavate gvozdenovica i njemu slicne tp kod naroda ne pije vodu i na kraju taj gvozdenovic da mu nije bilo ispred ime Aleksandar Vucic nikada ,nikada on ne bi bio ovde gde je,a priznajem i ja snosim deo odgovornosti,naravno sve se da ispraviti i nadam se da ce Drzavni organi i svi oni koji odlucuju da ovde u Veljevu ne bude kriminala doneti pravu i pravnu) odluku ili u protivnom( vrlo brzo ce se saznati) da li neko podrzava kriminal.Milan Markovic Mita je olicenje casti i postenjs i covek koji drzi do reci.

 3. Deli Radivoje

  Gorane M ja ne tvrdim da medju Bobom i Mitom nema razlike ,priznajem ti da ima mnogo razlika, nego tvrdim da nji dva imaju jednu zajedničku osobinu ,obojica su bolidi. Boba je takav kakav je ,psihopatičan, koristoljubljiv, nasilan i laže ko pas, ali je Mita sdruge strane ko nevođena raketa produženog dometa -prosto ne znaš kadće da sukne, rikne i gdeće da udari.
  Ma ko da je Darko skenerom tražio dvojicu najneurotičniji i najmračniji tipova koji će našu stranku čim zinu ogaditi ljudima. Mislim da i je namerno tražio i postavio na mesto predsednika.
  Jeste u pravu si,svaki sledeći od nji je bio mnogo gori od prethodnog ,što ne znači da je majedan valjo.

 4. Goran M

  Ovde je neko pomenuo Darka Glisic da stiti gvozdenovica!Ako je to istina onda Darko Glisic radi protiv kuma i cele Drzave,jer ovde je ocito da je gvozdenovic u KRIMINALU jer samo jedan deo a to je trosrnje ne namensko novac gde je u svskoj Drzavi ovo za zatvor.Svi mi znamo da gvozdenovic slu, se lzaima i izigrava nekog dasu,a kada ode u Bg sta radi,moli ,pizdi ,kuka i laze da je sve u Valjevu dobro,a u Valljevu ljudi i beze iz stranke ,beze kada ga vide na ulici beze jer kako kazu gadi im se.Sto se tice njegovog posla,zar vam to nije jasno.Pitanje sta uradi kontrola koja je bila na ginekolosko-akuserskom odeljenju ,kazu neki da imaju dokumentaciju o ;uspesnom; njegovom radu sto dokazuje i ovo sudjenje.Zna se da li je on pretio ili ne ali u svakom slucaju ovde ima posla za policijuSmatram i odgovorno tvrdim da u Policiji ,Tuzilastvu medju Sudijama ima postenih i casnih i trebalo bi da izadju i kazu da li gvozdenovic vrsi pritiske na ove institucije?Ja cu vam uskoro izneti moj primer.Jos jednom ponavllam da svako ko stiti gvozdenovica on je protiv Drzave,ma ko bio! Ovde bi trebalo svi da podrzimo akciju haspsenja i da se i ostali prpcesuiraju,a ima ih ,ima.

 5. Goran M

  Deli radivoje ocito da ti postenje smeta .Kako mozes da poredis Mitu i gvozdenovica? Objasni mi!!! Da li si radio sa njoma ili ne nisam bas siguran ,a da jesi video bi kolika je razlika izmedju LAZOVA gvozdenovica i Mite,naravno u velikom plusu za Mitu.Ja odgovorno tvrdim i trazim da se gvozdenovic i ja podvrgnemo poligrafskom ispitivanju i da vidim kako ,gde ,kada i zasto je plakao i molio i kome je pretio!!Ovaj lik od gradonacelnika upropascava grad, koristi to sto je sada na nekom polozaju i preti po mojom simnjama i policiji i zaposlenim u tuzilastvu i sudijama da ako neko ne poslusa njega i podnesu ili osude samo one koje on i njegova prijateljica na vole

 6. M.Perić

  Uprkos gradonačelnikovim pretnjama, na osnovu mojih izvora iz MUP potvrđujem ovde objavljenu informaciju da je valjevska kriminalistička policija prikupila dovoljno dokaza i kompletirala predmet protiv gradonačelnika ali da još čeka na nalog sa najvišeg mesta za njegovo hapšenje. I policiji je došlo preko glave što političari nipodaštavaju njihov težak operativni rad i odugovlačenjem hapšenja štite kriminalce.
  Protiv zamenika gradonačelnika za sada nema dokaza.

 7. Lazar Rus

  Ne znam da li si to stvarno ti.
  Da si ti rekao bih ti bedo jedna nenormalna lopuzo propala kome ti pretis zene ce te gadjati jajima po ulici toliko si zaduzio Valjevo a muskarci ce te vuci za usi jer ni batine nisi zasluzio.
  Pogledaj se na sta licis ti se vices po coskovima kao trbata protuva defosmisana. Kome ti smes da pretis ludo blesava.

 8. dr Boba Gvozdenović

  Klošari jedni koga ovde zajebavate, upamtiće te vi mene svima ću vam se krvi napiti!

 9. Lazar Rus

  Nije se Gvozdenovic izmetnuo, uvek je to i bio. A i prevarant.
  Prvo sto je uradio bilo je da iza ledja izda Miku Jokica koji ga je i uveo u stranku.
  Kad je prodao oca, posle je sve ostalo islo lako.

 10. Pristalica režima

  Gradonačelnik je gotov ,kaput, on to zna i zato je mnogo nervozan . Osto je bez podrške na Ubu sa okolinom uključujući Valjevo, policija je prikupila podatke i ima spremljen slučaj protiv njega ,sad daliće biti predan tužilaštvu i uhapšen zavisi samo od Vučića. Kopa i rukama i nogama ,grebe i ujeda, cvili i skarliče po opštini jer dobro zna kad ga Vučić odluči i otpusti od sebe da će da ide pravo u sudski pritvor.
  Sad je samo pitanje kolko će Vučiću još trebati još jedan kriminalac kojeg može da ucenjuje mupom ,tužilaštvom i sudom i natera ga na bilo šta.
  Odgovor gospodji Ireni : glagol ,,izmetnuti,, označava pretvorbu u IZMET.

 11. Deli Radivoje

  Neka mi je prosto ali doktor Mita nije ništa manji bolid od doktor Bobe. Znam ih ko zlu paru, radio sam s obojicom. Jeste Mita drugačiji kao čovek, za zeru je stručniji i malo manje greši od Bobe, nije sklon javnom kriminogenom ponašanju i nema porodičnu istoriju bolesti ali opet da je manji bolid - nije.
  Valjevski SNS je morao da vodi neko vispren i civilizovanih manira, možda doktor Mika, možda Manda ali ova trojica iz bolnice... bože me sačuvaj i sakloni.
  Njih je Darko probrao kao najgore među najgorima, kao valjevsko cveće zla, samo zato kako bi preko njih sebe obezbedio na visokom mestu tako što će u Beogradu kumu Vučiću reći da u Valjevu i okolini nema boljeg od njega, “pogledaj mene kume pa pogledaj njih, sve sam bolid do bolida“.

 12. Irena

  Mile Perić kaže:„Sa gradonačelnikom sam davno sedeo za nekim drugim stolovima i da sam tada znao u šta će se onaj simpatični buntovnik izmetnuti i koliko će ga žudnja za vlašću iskvariti, mlatnuo bih ga pikslom posred čela! “
  Pa u šta se izmetnuo?
  U prevaranta neverovatnih razmera! Zamorno je čak i brojati sve njegove prevare pa molim čitaoce da mi pomognu, setite se molim vas šta je sve i koga je sve prevario!
  Pošto ne zna ništa od opštinskih poslova, sve poslove mu radi zamenik Jeremić ali uz to na sva mesta vlasti ubacuje svoje ljude, izgrađuje svoje kadrove.
  Za to vreme SNS se sveo na par ulizica, sve što je vredelo razjureno, oklevetano, pogledajte "slučaj" dr Mite. I to klevetanje ide preko SPSovih novina i Novinarke.
  A od svih mogućih socijalista, vlast je dao najvećem levorukašu grada čikaga, drpatoru kakvog Valjevo nije zapamtilo. Kad pohvataju njegove saradnike, to je već brdo pokradenih para, šta bi tek našli...
  Mađutim, sve to štiti i drži na okupu Darko Glišić iz Uba, zapreti malo kad baš mora. Ali Glišić je napravio ovu degeneričnu koaliciju i braniće je do kraja.
  Tako da, eto, čekamo nove skandale.

 13. Goran M

  Bravo za komentar 10 +,.Pre svega zalosno je da posle x afera gvozdenovic i dalje ,,samara,, nase dzepove i uvodi grad u katastrofu bez ijedne investicije! Da li ce on biti tu gde je upravo pomenuli ste u u ovom pisanju,a sam gvozdenovic se veoma cesto poziva na kako je i (sam gvozdenovic i u mom prisustvu),upravo rekao ,,seljak iz okoline Uba,,e sada neka radi dalje ovj LAZOV od gradonacelnika i neka ga podrzava ko hoce,sumnjam da ga Aleksandar Vucic podrzava to je moje misljenje.P.S odgovor od gvozdenovica nikada i morao bi puno odgovora da da pred novinarima gradjanima odgovori i na ovo pitanje .P S oko ovih nabavki auta ,videli smo desavanja ovih dana tj. ko je isporucio ove aute,da nije prica iz nekih ugostiteljskih objekata gde osnovano sumnjam da je gradonacelnik izgovorio reci da hoce da nabavi aute jer neki ljudi treba da su mu pri ruci,A ZASTO, prosudite sami!!Naravno da se slazem da policija,Hitna treba da imaju dobre aute,ali samo ako je sve uradjeno po zakonu€€€!!

 14. Pristalica režima

  Jeli bi mogo doktor Gvozdenović u razumnom roku da nam prepriča šta mu je pre neki dan na sastanku reko Vučić i sčime mu je zapretio?I šta mu je pre sastanka reko onaj “seljak iz okoline Uba“!

Morate biti registrovani da biste imali mogućnost komentarisanja tesktova i slanja direktnih poruka uredništvu. Molimo prijavite se ili kreirajte besplatan nalog.

Aktuelno

Dan druženja sa policijom (foto: Đorđe Đoković)
Promocija policije u osnovnoj školi Pre 9 sati 51 minuta

"Dan druženja sa policijom"

Valjevska policija je, u saradnji sa Školskom upravom Valjevo, organizovala "Dan druženja sa policijom" za učenike i roditelje, u školskom dvorištu OŠ "Nada Purić". Osnovci su bili vrlo...

Izložba Sanje Ribić Milivojević (foto: Dragana Nedeljković)
Izložba Sanje Ribić Milivojević Pre 12 sati 22 minuta

Unikatna ogledala u ubskoj galeriji

Izložbeni prostor ubske galerije "Sveti Luka" krase umetnička ogledala Sanje Ribić Milivojević (1967), rođene Tuzlanke sa adresom selo Laćarak pored Sremske Mitrovice. U pitanju je samostalna...

Laboratorija u bolnici (foto: Đorđe Đoković)
Četiri meseca pacijenti ispaštaju Pre 16 sati 29 minuta

Rekonstrukcija laboratorije u Domu zdravlja pod velom tajne

Već skoro četiri meseca građani Valjeva su prinuđeni da laboratorijske analize umesto u Domu zdravlja rade u Opštoj bolnici, gde se čeka i po nekoliko časova zbog velikog broja pacijenata. Svi sa...

Čišćenje snega (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Manje od mesec dana pred početak zimske sezone Pre 13 sati 20 minuta

Nije uspeo tender za zimsko održavanje ulica i puteva

Manje od mesec dana pred početak sezone zimskog održavanje ulica i puteva nije izabrano preduzeće koje će čistiti sneg jer, kako je rečeno Kolubarskim.rs, "javna nabavka nije uspela".  · 1 komentar