Coca Cola teretana na otvorenom  (foto: Coca Cola)
Coca Cola teretana na otvorenom (foto: Coca Cola)
25.07.2017, 07:00

Besplatni treninzi za građane i u Valjevu

č: | fb:

Valjevo je među 37 opština i gradova Srbije u kojima će u teretanama na otvorenom biti organizovani besplatni stručno vođeni treninzi prilagođeni uzrastu, polu i formi vežbača.

 

Coca-Cola sistem u Srbiji je drugu godinu za redom pokrenuo Nacionalni program besplatne rekreacije u Coca-Cola aktivnim zonama. U okviru programa koji će trajati do novembra biće organizovani stručno vođeni treninzi, brojni događaji, druženja, takmičenja osmišljeni tako da u njima mogu apsolutno besplatno učestvovati svi građani.

 

- Angažmanom naših Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, i ove godine utičemo na to da profesionalni treneri, profesori fizičke kulture i sportski radnici iz 37 opština u kojima program traje, steknu iskustvo rada u našem sistemu i ostvare dodatnu zaradu. Pored besplatnog i pravilnog vežbanja, zajedno sa našim trenerima smo svoju stručnost i energiju uložili i u rešavanje konkretnih problema koje smo prepoznali u lokalnim zajednicama i tako dali posebnu dimenziju projektu koji ima za cilj stvaranje kvalitetnijeg i zdravijeg života za sve članove lokalnih zajednica u kojima su Coca-Cola aktivne zone izgrađene - izjavio je Dragan Lupšić, predstavnik Coca-Cola sistema.

  

Ove godine u program je uključeno 34-oro profesionalnih trenera koje su odabrali predstavnici Instituta za medicinu rada Srbije i predstavnici Coca-Cola Sistema u Srbiji.  

Teretana na otvorenom

Teretana na otvorenom (Foto: Đorđe Đoković)

 

Gradovi u kojima i ove godine program širi dobru energiju, timski duh i pravilno vežbanje su: Babušnica, Pirot, Bačka Palanka, Bela Palanka, Beograd, Pančevo, Bogatić, Boljevac, Bor, Bosilegrad, Batočina, Kikinda, Leskovac, Loznica, Lapovo, Majdanpek, Negotin, Niška Banja, Novi  Knezevac, Novi Pazar, Odžaci, Opovo, Petrovac na Mlavi, Lajkovac, Dimitrovgrad, Priboj, Raška, Sjenica, Kovin, Sombor, Svilajnac, Tutin, Užice, Valjevo, Osečina, Zaječar, Zrenjanin.

 

Coca-Cola aktivna zona u Valjevu se nalazi u Parku Pećina.  

 

Više informacija o projektu, trenerima, lokacijama teretana na otvorenom i terminima treninga svi zaintersovani mogu naći na stranici www.coca-colaaktivnezone.rs.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 4 sati 33 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 6 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 sati 43 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 3 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 4 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara