Prevrtanje autobusa (foto: Kolubarske.rs)
Prevrtanje autobusa (foto: Kolubarske.rs)
29.07.2017, 17:59

Oko 20 povređenih

č: | fb:
U saobraćajnoj nesreći, koja se oko 18.25 sati dogodila u selu Rovni na putu Valjevo - Bajina Bašta, u blizini brane na Jablanici, posle prevrtanja autobusa povređeno je oko 20 osoba, potvrđeno je Kolubarskim.rs. Policija i dežurni zamenik opštinskog tužioca iz Valjeva su na mestu nesreće i u toku je uviđaj.
 
 
Prema nezvaničnim informacijama u autobusu su bili planinari iz Kragujevca koji su se vraćali sa Povlena. Na autobusu su otkazale kočnice, pa je vozač u pokušaju da na nizbrdici spreči veću katastrofu manevrišući prevrnuo autobus. Kako saznajemo vozač autobusa je teže povređen i operisan, na lečenju u Opštoj bolnici Valjevo je zadržano desetak planinara, dok su ostali pušteni na kućno lečenje.
 
 
Povređene su u Valjevsku bolnicu prevozila četiri saniteta Doma zdravlja, policija i ljudi, koji su se u koloni zatekli na putu. Saobraćaj je u prekidu, pa se koristi alternativni pravac preko Balinovića.
 
 
Angažovani su i valjevski vatrogasci, koji su se takođe po pozivu našli na mestu ove saobraćajne nesreće.
 
 
Detaljnije podatke nije moguće dobiti ni u jednoj nadležnoj državnoj službi s obzirom na obim posla, uviđaj koji je u toku, odnosno neophodnost ukazivanja pomoći povređenima i njihovog transporta do bolnice, gde je angažovano kompletno dežurno osoblje.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 5 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara