Česma kod
Česma kod "Sata" (foto: Đorđe Đoković)
08.08.2017, 06:55

Voda na deset javnih česmi je ispravna za piće

č: | fb:

Voda na svih deset česmi u gradu, koje su priključene na gradski Vodovod, je ispravna za piće, saopšteno je iz Gradske uprave nakon satanka predstavnika službi i ustanova koje su uključene u održavanje Tešnjarskih večeri.  

 

Načelnica sanitarne inspekcije Kolubarskog okruga dr Branka Miholjčić je izjavila da je voda higijenski ispravna i sigurna za piće na česmama koje su priključene na gradski vodovod, dok na ostalim česmama voda nije za piće.

 

Saopšteno je da gađani mogu koristiti vodu na javnoj česmi kod "Sata" u Knez Miloševoj uliici, kod "Grand" hotela, kod "Penzionera", kod "Hrama", kao i javne česme u parkovima na Jadru, na Pećini i na Petom puku. Takođe voda je ispravna i sigurna za piće na česmama u porti crkve, u gimnazijskom dvorištu i u naselju Kolubara 2.

 

Uoči održavanja "Tešnjarskih večeri" i zbog velikih vrućina, građani su obavešteni da slobodno mogu koristiti vodu sa deset javnih česmi.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 12 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 2 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.