Mountain Music Fest (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
Mountain Music Fest (2016.) (foto: Đorđe Đoković)
19.08.2017, 07:37

Danas na Divčibarama drugi MMF

č: | fb:

Pod sloganom "Začini dan", danas će na Divčibarama biti održan drugi po redu Mountain music fest (MMF). Kako su najavili organizatori, na ovom muzičkom festivalu, koji će trajati od podne do 23 časa, nastupiće Zemlja gruva, Marko Louis, Kralj Čačka, ZAA, Uroš Spasojević Project, SinKuba i Valternativa Radio. 

 

Pored muzičkog programa i ove godine organizovani su brojni sadržaji za različite uzraste, tako da će biti zanimljivih programa i za najmlađe, najavio je direktor festival Andrija Marjanović. 

 

"Avantura park je namenjen deci od 6 do 12 godina, sa četiri prepreke na metar do dva visine između stanica na drveću. Astro vibes je posmatranje sunca u toku dana, yoga livadica, color run, Divčibare forest je gađanje iz luka i strele, orijentiring, na pivu sa naučnikom. Biće pravljena skulptura Divčibarca od velikog debla. Za najmlađe biće organizovane radionice: lutkice i moje čedo, a neće izostati ni društvene igre, poput karuma i mankala. Dakle, pored muzičkog programa na MMF-u biće fizičkih i misaonih aktivnosti. Ove godine, s obzirom na to da se festival održava na ski stazi Crni vrh, biće organizovana vožnja žičarom od 12 do 16 časova", najavio je Marjanović.

 

Ove godine organizator se potrudio da obezbedi  vanredni autobuski polazak za Divčibare, pa će tako pored redovnih linija, biti organizovana i posebna, poslednji polazak sa Divčibara biće u 23.30.

 

Posetioci mogu povesti i svoje kućne ljubimce, poručili su organizatori Mountain music fest-a.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 16 sati 56 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 19 sati 32 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara