Most preko reke Medojevice (foto: Kolubarske.rs)
Most preko reke Medojevice (foto: Kolubarske.rs)
12.09.2017, 11:29

Meštani Gornje Bukovice dobili most

č: | fb:

Meštani Gornje Bukovice dobili su novi most preko reke Medojevice, čija je vrednost 4,4 miliona dinara, na koji su čekali nekoliko godina.

 

"Most dosta zanči za naše selo jer obezbeđuje prelazak preko reke koja posle velikih kiša toliko nabuja da je nemoguće preći. Ovaj most povezuje veliki broj kuća i skraćuje put od Valjeva do Bukovice za skoro osam kilometara", kaže Dragan Milinković predsednik MZ Gornja Bukovica.

Meštani Gornje Bukovice

Meštani Gornje Bukovice (Foto: Kolubarske.rs)

 

Načelnik Odeljenja za infrastrukturu i građevinsko zemljište Zoran Trifunović objašnjava da je prilaz i betonsku osnovu za most uradilo preduzeće "Kompresor ing", dok je metalnu šasiju, čija je vrednost oko milion dinara, poklonilo valjevsko preduzeća "Metalprom", koje je do sada doniralo dva mosta, jedan na reci Gradac, a drugi na Obnici.

 

"Kao društveno odgovorno preduzeće, mi smo do sada donirali tri konstrukcije koje su upotrebljene za mostove u valjevskom kraju. Nadamo se da će naša donacija biti primer i drugim firmama da pomognu svom kraju", rekao je direktor preduzeća "Metalprom" Ivan Ljubišić.

 

Načelnik Odeljenja za infrastrukturu i građevinsko zemljište Zoran Trifunović je najavio da će sledeće godine iz gradskog budžeta biti finansirani radovi na asfaltiranju prilaznog puta.

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 11 sati 23 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...