Ekonomska škola (foto: Đorđe Đoković)
Ekonomska škola (foto: Đorđe Đoković)
22.09.2017, 06:56

Rekonstruisan fiskulturni blok u Ekonomskoj školi

č: | fb:

Završena je rekonstrukcija fiskulturnog bloka u Ekonomskoj školi u koju je uloženo oko sedam miliona dinara, saopštio je kabinet gradonačelnika Valjeva.

 

Kako se navodi u saopštenju, radovi su realizovani u okviru projekta Ministarstva privrede, za unapređenje lokalne i regionalne infrastrukture, koje je obezbedilo polovinu novca za rekonstrukciju fiskulturne sale Ekonomske škole, dok je drugu polovinu novca obezbedio grad Valjevo.

 

Urađena je hidroizolacija, betoniranje poda i ugradnja savremene podne obloge od jasenovog parketa, danskog proizvođača Jankers (JUNCKERS). Inače, isti parket je postavljen u hali u Istanbulu, gde su se nedavno igrale utakmice Evropskog prvenstva u košarci. U okviru ovih radova su rekonstruisani mokri čvorovi i ostale prostorije sa instalacijama, u sklopu fiskulturnog bloka.

 

Objekat je predat na korišćenje školi, uz prisustvo predstavnika Ministarstva privrede, grada Valjeva, izvođača radova i nadzornih organa, navodi se u saopštenju kabineta gradonačelnika.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 6 sati 32 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 9 sati 21 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.