Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
21.09.2017, 13:34

Nije pljačka, nego bežanje od policije

č: | fb:

Neobična scena danas oko podneva u centru grada u Ulici Vuka Karadžića. Policija pod rotacijom sa uključenom sirenom "juri" nekoga. Brzo se pronela vest, pljačka banke, pljačkaš beži, policija ga juri, kao u filmovima…

 

Očevidac, "sve je dobro video", kaže da je muškarac "u crnom utekao prema Prekršajnom sudu, gde mu se gubi trag". Drugi očevidac tvrdi da je muškarac "pobegao prema Prekršajnom sudu, napravio krug oko sudova i tužilaštva i vratio se po kola koja su bila parkirana ispred Pošte, seo u njih i otišao". Treći nije ništa video, samo je "čuo sirene i istrčao napolje", tako da on i nije "očevidac". 

 

U Policijskoj upravi na naše pitanje šta se dešavalo oko podneva u Ulici Vuka Karadžića, odgvaraju: "Ništa posebno". Objašnjavaju da je bila uobičajena kontrola, vozač se nije zaustavio na znak policije, nego je dao gas. Policajci su reagovali, kao što se i reaguje u takvoj situaciji, krenuli su u poteru sa beguncem, koji je kod Pošte parkirao automobil, istrčao iz njega i pobegao.

 

U policiji nam nije rečeno da li se vozač vratio po vozilo i da li ga je policija identifikovala i privela. 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 14 sati 4 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 16 sati 53 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.