Registracija Prijava preko FB
Škola Integral (foto: Veljko Ćirović)
Škola Integral (foto: Veljko Ćirović)
10.10.2017, 08:14

Početak školske godine u školama za talente "Integral"

č: | fb:

Protekle radne nedelje, od 2. do 6. oktobra, prema utvrđenom rasporedu rada počela je sa realizacijom nastava u Školi za ljubitelje matematike i Školi mladih programera "Integral" u Valjevu.

 

Podružnica matematičara Valjevo i Valjevska gimnazija kao organizatori ovih škola upisali su 32. generaciju polaznika škole za matematičke i 4. generaciju polaznika škole za informatičke talente.

 

Ciljevi, da se obdarenim mladim matematičarima i programerima pruži kvalitetna stručna podrška u napredovanju i učenju, koji karakterišu ove škole već nekoliko decenija, prisutni su i ove školske godine.

 

Škola Integral

Škola Integral (Foto: Veljko Ćirović)

Oko 150 polaznika imaće priliku da u 25 radnih nedelja, do proleća naredne godine, pohađa zanimljive napredne kurseve matematike i programiranja. Novi polaznici biće upisivani i tokom prvog meseca rada.

 

U čast početka nove školske godine "Integrala" u četvrtak 5. oktobra je, pored sednice Upravnog odbora Podružnice matematičara Valjevo, priređen prigodan koktel za predavače i članove.

Aktuelno

Gradonačelnik sa saradnicima i obezbeđenjem na koncertu (foto: Đorđe Đoković)
Milion dinara sporedni troškovi Pre 4 sati 55 minuta

Šta je Grad sve platio za Srpsku novu godinu?

Valjevci su pored 1,5 milion dinara za koncert Šabana Šaulića za doček Srpske nove godine platili još milion dinara za privatno obezbeđenje, ručkove, reklame..., čak i ono što je trebalo da plati...  · 6 komentara

Led bilbord na Pašićevoj zgradi (foto: Đorđe Đoković)
Na zgradu u centru Valjeva Pre 1 dan 4 sati

Bilbord je postavila firma iz Uba bez odobrenja

Led bilbord je, na "Pašićevu" zgradu u centru Valjeva, postavila firma iz Uba i to bez odobrenja Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine. U Gradskoj upravi ne...  · 13 komentara