Pukla cev u Pantićevoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
Pukla cev u Pantićevoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
28.11.2017, 22:01

Pukla magistralna vodovodna cev

č: | fb:

U Pantićevoj ulici, preko puta crkve, pukla je magistralna vodovodna cev zbog čega se izlila velika količina vode, koja je zbog niske temperature počela da ledi. Kako nam je rečeno, putari su posuli so, kako ne bi bilo problema u saobraćaju u tom delu grada, a ekipe vodovoda rade na otklanjanju kvara.

 

Zbog havarije za saobraćaj je zatvorena Pantićeva ulica od Vojvode Mišića do Ulice Vuka Karadžića.

Ugao Pantićeve i Ulice Vuka Karadžića

Ugao Pantićeve i Ulice Vuka Karadžića (Foto: Đorđe Đoković)

 

Direktor Vodovoda Đorđe Milanović za Kolubarske.rs kaže da još uvek nisu poznati razlozi pucanja magistralne vodovodna cevi. Dodaje da letos nije rekonstruisan taj glavni cevovod, nego su zamenjene manje cevi i vodovodni priključci u Pantićevoj ulici, koja je letos rekonstruisana. 

 

Zbog pucanja glavne magistralne cevi bez vode su potrošači u Pantićevoj, i to od Ulice vojvode Mišića do Vlade Danilovića.

Pušten hidrant u Hajduk Veljkovoj ulici

Pušten hidrant u Hajduk Veljkovoj ulici (Foto: Đorđe Đoković)

Direktor Vodovoda kaže da je pre nekoliko časova pušten hidrant koji se nalazi na raskrsnici Hajduk Veljkove i Pantićeve ulice da bi se ispraznio cevovod kako bi ekipa Vodovoda mogla da radi. Poručuje građanima da nije reč o još jednoj havariji.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 12 sati 35 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 15 sati 24 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.