Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
04.12.2017, 11:54

Zaplenjeno 1,1 kilogram marihuane

č: | fb:

Valjevska policija je u više odvojenih akcija uhapsila osam osoba, saopšteno je iz Policijske uprave Valjevo. Pored dvojice radnika "Krušika" osumnjičenih za krađu eksploziva, uhapšen je mladić u čijem stanu je pronađeno 1,1 kilogram marihuane. 

 

Kako se navodi u saopštenju policije uhapšeni su M. G. (1982) i M. Z. (1978) radnici holding korporacije "Krušik" osumnjičeni da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krađa oružja i dela borbenog sredstva.

Osumnjičeni su uhapšeni u trenutku kada su automobilom prevozili 11,3 kilograma, kako se sumnja, ukradenog eksploziva "TNT", koji je bio skriven u prtljažniku u kanti za poludisperzione boje.

M.G. i M.Z. određeno je zadržavnje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

 

***** 

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšen je M. I. (1997). Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla lovačku pušku, vazdušnu pušku, dva patrona za lovačku pušku i dva noža za automatsku pušku M 70.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

 

*****

U saopštenju policije se navodi da su uhapšene tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Uhapšeni su M. S. (1993), P. R. (1991) i O. S. (1993), dok je V. B. (1993) uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni, posle više pokušaja policijskih službenika da zaustave BMV u kome su se nalazili, iz vozila izbacili  futrolu za pušku u kojoj se nalazila lovačka puška, revolver, dva pištolja i kesica sa manjom količinom kokaina.

 

*****

Valjevska policija je uhapsila P. R. (1978), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog oduzela više od 14 grama marihuane, lovačku pušku i vazdušnu pušku.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

 

*****

Kako se navodi u saopštenju policije, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je G. Đ. (1985).

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija od osumnjičenog zaplenila oko 1,1 kilogram marihuane.

G. Đ. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu oderedio mu je pritvor do 30 dana, navodi se u saopštenju valjevske policije.

 

 

Aktuelno

Hipodrom u Vrelu (arhiva) (foto: Milovan Milovanović)
Planom detaljne regulacije Pre 3 sati 35 minuta

Hipodrom u Vrelu dobija prateće sadržaje

Na hipodromu u Vrelu, uz zadržavanje osnovne namene, moguće je organizovati i prateće, komercijalno-poslovne saržaje, predviđeno je Planom detaljne regulacije, koji je nedavno usvojila Skupština...

Odbojkaška lopta (foto: Đorđe Đoković)
Odbojkaški vikend Pre 3 sati 35 minuta

VA 014 u Kosovskoj Mitrovici

Predstojeći odbojkaški vikend zanimljiv je po mnogo čemu. Najvažnije svakako je gostovanje muške ekipe VA 014 u Kosovskoj Mitrovici. Po svim procenama uz gostovanje Borcu u Starčevu, kod Pančeva,...

Valjevska pivara (foto: Đorđe Đoković)
Za omiljene domaće proizvode i brendove Pre 21 sati 46 minuta

Nagrada "Moj izbor" za Valjevsko pivo

Nagrada "Moj izbor" za omiljene domaće proizvode i brendove pripala je Valjevkoj pivari kao "Pobedniku internet glasanja". Od 780 brendova, u prvom krugu glasanja na internetu, Valjevsko pivo je...