Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
12.12.2017, 14:03

Novogodišnji program za decu i na Divčibarama

č: | fb:

Novogodišnji program za decu, pored Valjeva, biće organizovan i na Divčibarama. Tako će gosti Divčibara ove godine po prvi put imati organizovanu novogodišnju zabavu i za decu i za odrasle.

 

Dečji novogodišnji program u Valjevu biće organizovan dva dana ranije, dok će mališani na Divčibarama u novogodišnjoj zabavi uživati poslednjeg dana decembra ili nekoliko časova pred Novu godinu. 

 

Prema planu organizatora, Deda Mraz će se sa mališanima družiti i slikati, uz podelu slatkiša, na platou Centra za kulturu 29. i 30. decembra, od 18 do 20 časova, odnosno od 16.30 do 18 časova, dok će na Divčibarama, na sportskim terenima, gostovati 31. decembra od 16.30 do 17 časova. Uz Deda Mraza mališane će u Valjevu zabavljati klovn, mađioničar i žongler.

 

Valjevski mališani će dan uoči Nove godine imati priliku da gledaju novogodišnju pozorišnu predstavu za decu, koja će biti igrana na platou Centra za kulturu od 16 do 16.30 časova, dok će na Divčibarama biti odigrana poslednjeg decembarskog dana od 16.00 do 16.30 časova na sportskim terenima.

 

U okviru dečjeg novogodišnjeg programa, kako najavljuju organizatori, nastupaće di džej. Poput Deda Mraza i pozorišne predstave, i di džej će Valjevce zabavljati dva dana pre Nove godine, dok će gosti na Divčibarama tehno muziku slušati 31. decembra od 21 do 22 časa na sportskim terenima. 

 

Ove godine neće biti organizovanog dočeka Nove godine u Valjevu. Gradsko rukovodstvo je odlučilo da organizovanog dočeka bude na Divčibarama, gde će goste u novogodišnjoj noći zabavljati Osvajači.

 

U gradskoj kasi je za novogodišnji koncert na Divčibarama i dečje programe ispred Centra za kulturu u Valjevu i na Divčibarama namenjeno 2,5 miliona dinara.

Aktuelno

Skupština grada (foto: https://leparecvaljeva.rs/)
Skupština grada Pre 3 sati 8 minuta

Gradonačelnik o prvom rebalansu budżeta Valjeva

Skupština grada usvojila je predlog prvog rebalansa budžeta Valjeva za 2024. godinu kojim su budžetska sredstva, u odnosu na osnovnu Odluku o budžetu, uvećana za 1,76 posto. Gradonačelnik Lazar...

 (foto: )
Festival "Znanjem za budućnost" Pre 3 sati 8 minuta

Okružno takmičenje u korišćenju dronova i mbot robota

U osnovnoj školi u Divcima će u utorak 19.03.2024. godine biti održano 9. Okružno takmičenje u korišćenju dronova i mBot robota dve generacije. Najbolje plasirane ekipe sa okružnih takmičenja će se...

Divčibare (otpadne vode) (foto: Kolubarske.rs)
U eko fondu manje novca nego lane Pre 1 dan 3 sati

Za ekologiju 72,7 miliona dinara

Ovogodišnji Budžetski fond za zaštitu životne sredine Valjeva iznosi oko 72,7 miliona dinara, dok je prošle godine za eko fond bilo planirano oko 208,5 miliona dinara. Značajno manje novca ove...  · 2 komentara