Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
12.12.2017, 14:03

Novogodišnji program za decu i na Divčibarama

č: | fb:

Novogodišnji program za decu, pored Valjeva, biće organizovan i na Divčibarama. Tako će gosti Divčibara ove godine po prvi put imati organizovanu novogodišnju zabavu i za decu i za odrasle.

 

Dečji novogodišnji program u Valjevu biće organizovan dva dana ranije, dok će mališani na Divčibarama u novogodišnjoj zabavi uživati poslednjeg dana decembra ili nekoliko časova pred Novu godinu. 

 

Prema planu organizatora, Deda Mraz će se sa mališanima družiti i slikati, uz podelu slatkiša, na platou Centra za kulturu 29. i 30. decembra, od 18 do 20 časova, odnosno od 16.30 do 18 časova, dok će na Divčibarama, na sportskim terenima, gostovati 31. decembra od 16.30 do 17 časova. Uz Deda Mraza mališane će u Valjevu zabavljati klovn, mađioničar i žongler.

 

Valjevski mališani će dan uoči Nove godine imati priliku da gledaju novogodišnju pozorišnu predstavu za decu, koja će biti igrana na platou Centra za kulturu od 16 do 16.30 časova, dok će na Divčibarama biti odigrana poslednjeg decembarskog dana od 16.00 do 16.30 časova na sportskim terenima.

 

U okviru dečjeg novogodišnjeg programa, kako najavljuju organizatori, nastupaće di džej. Poput Deda Mraza i pozorišne predstave, i di džej će Valjevce zabavljati dva dana pre Nove godine, dok će gosti na Divčibarama tehno muziku slušati 31. decembra od 21 do 22 časa na sportskim terenima. 

 

Ove godine neće biti organizovanog dočeka Nove godine u Valjevu. Gradsko rukovodstvo je odlučilo da organizovanog dočeka bude na Divčibarama, gde će goste u novogodišnjoj noći zabavljati Osvajači.

 

U gradskoj kasi je za novogodišnji koncert na Divčibarama i dečje programe ispred Centra za kulturu u Valjevu i na Divčibarama namenjeno 2,5 miliona dinara.

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 2 sati 41 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 9 sati 37 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 9 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 6 komentara