Raskrsnica u centru grada (foto: Đorđe Đoković)
Raskrsnica u centru grada (foto: Đorđe Đoković)
04.01.2018, 08:54

Tokom praznika 63 pijana vozača

č: | fb:

Saobraćajna policija je na teritoriji Kolubarskog okruga za tri praznična dana otkrila 63 pijana vozača, od kojih je 22 zadržano na trežnjenju.

 

Prema podacima Policijske uprve u Valjevu, u novogodišnjoj noći je bilo19 pijanih vpzača, od kojih je pet zadržano na trežnjenju u prostorijama valjevske policije zbog toga što su bili za volanom sa preko 1,2 promila alkohola u krvi. Na Divčibarama, gde je bio organizovan javni doček Nove godine, trojica vozača je bilo pod dejstvom aljkohola, a dvojica su zadržana na trežnjenju u policijskoj stanici na Divčibarama.

 

U prvim satima 2018. godine u Mionici se dogodila teška saobraćana nesreća u kojoj je jedan mladić poginuo, dok su tri osobe povređene.

 

Nesreća se dogodila 1. januara pola časa nakon ponoći kada je automobil "fiat stilo", koji se kretao iz Divaca ka Mionici, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu stranu, sleteo sa kolovoza i udario u drvo i metalne kontejnere.

 

Na licu mesta je poginuo vozač automobila dvadesetdvogodišnji M. P. iz Kuršumlije, teško je povređen dvadsetdvogodišnji S. Č. koji je sedeo na mestu suvozača, dok su lakše povređena dvojica mladića, koja su bila na zadnjem sedištu.

 

U novogodišnjoj noći, kao ni tri praznična dana, nije bilo težih krivičnih dela, niti narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, kažu u Policijskoj upravi.

 

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 3 sati 44 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 10 sati 40 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 10 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 6 komentara