Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
18.01.2018, 08:54

Uhapšeni zbog nasilja u porodici

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je dve osobe zbog nasilja u porodici, protiv kojih će biti podneta ktivična prijava.

 

Kako se navodi u saopštenju, policija je uhapsila D. R. (1984) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici. Ona se tereti da je nakon svađe, bivšeg očuha više puta udarila metalnom šipkom po telu, nanevši mu teške telesne povrede. 

 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena nadležnom tužiocu.

 

Takođe zbog nasilja u porodici uhapšen je M. M. (1962) iz Lajkovca, koji se tereti da je verbalno i fizički napao suprugu i kćerku, kao i da je pretio njihovom sinu. Tom prilikom kćerka je zadobila lake telesne povrede.

 

Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu, saopštila je valjevska policija.

 

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 16 sati 43 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 12 sati 7 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar