Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
05.02.2018, 12:52

Vozio sa 2,96 promila alkohola u krvi

č: | fb:

Valjevska policija je kod jedne osobe, koja je zaustavljena prilikom kontrole saobraćaja u Mionici, izmerila 2,96 promila alkohola u krvi. Ovoj osobi je sudija za prekršaje Prekršajnog suda u Valjevu odredio kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, saopštila je valjevska policija.

 

U akcijama koje su sprovedene proteklog vikenda na teritoriji Kolubarskog okruga policija je isključila 33 vozača iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, dok je u  prostorijama policijske uprave zadržano 13 vozača, jer su u organizmu imali više od 1,20 promila alkohola u krvi. 

 

Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zakonskim ograničenjima i poštuju sve saobraćajne propise kako ne bi ugrožavali svoju i tuđu bezbednost, kao i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 22 sati 28 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara